Arama Logo

Slimani için eski hocalarından açıklama; 3 görüş...




10
ESKİ HOCALARI YORUMLADI

Geldiğinden bu yana isteneni veremeyen Slimani'nin performansı İngiltere'de gündem oldu. Eklipse Sports Radio, golcü oyuncunun eski hocalarıyla temas kurup değerlendirme yaptı.

ESKİ HOCALARI YORUMLADI
9
VAHID HALILODZIC: "EN İYİLERDEN BİRİ"
Bir dönem Trabzonspor'u da çalıştıran Vahid Halilhodzic, Slimani için "O dünyanın en iyi golcülerinden birisi. Bir sorun yaşadığı kesin" dedi
VAHID HALILODZIC: \
8
JARDIM: "GÖZÜM KAPALI ALIRIM!"
Monaco'ya dönen Leonardo Jardim "Sporting'de çalıştığım Islam'ı geriye alabilsem, gözümü kapatırım" sözlerini kullandı.
JARDIM: \
7
SILVA: "SORGULAMAK İÇİN..."

Everton'ın hocası Marco Silva ise sorunun Fenerbahçe'den kaynaklandığını ifade etti: "Neden gol atamadığı sorgulayacaksak önce forma giydiği takımın ona ne kadar yardım ettiğini sorgulamak gerek."

SILVA: \
6
24 MAÇTA 5 GOL!
30 yaşındaki Cezayirli forvet, sarı-lacivertli takımda 24 maça çıkıp 1'i ligde olmak üzere sadece 5 gol atabildi; hiç asist yapamadı.
24 MAÇTA 5 GOL!
5
KREDİSİNİ TÜKETTİ!
Öte yandan Ersun Yanal mecbur kalmadıkça İslam Slimani'yi sahaya sürmeyecek. Fenerbahçe taraftarının sezon başından bu yana büyük sabırla patlama yapmasını beklediği, teknik direktör Ersun Yanal'ın da üzerinde ısrar ettiği İslam Slimani, Konyaspor maçındaki performansıyla kredisini tüketti.
KREDİSİNİ TÜKETTİ!
4
ZENIT'E ATTI, KONYA'YA YOKLARI OYNADI

Zenit maçında attığı gol sonrası camianın yeniden doğmasını beklediği Fenerbahçeli Slimani, Konyaspor karşısında da yokları oynadı.

ZENIT'E ATTI, KONYA'YA YOKLARI OYNADI
3
AVRUPA'NIN EN KÖTÜ İKİNCİSİ

12 ikili mücadelenin 1'ini, kendisine gelen 6 hava topunun 1'ini kazanan ve mücadeleyi sıfır şut isabetiyle tamamlayan Cezayirli forvet saç baş yoldurdu… Ligde rakip kalelere attığı 36 şutun 35'inde karavana yapan futbolcu, şutları gole çevirme yüzdesiyle Avrupa'nın en kötü 2. ismi durumunda.

AVRUPA'NIN EN KÖTÜ İKİNCİSİ
2
403 GOLCÜDEN 402. OLDU!

Avrupa'nın beş büyük ligi ve Türkiye'de yer alan en az bir gol atmış 403 golcü arasında yüzde 2,78'lik karnesiyle 402. sırada olan Slimani, sadece Premier Lig sonuncusu Huddersfield'in golcüsü Steve Mounie'yi geçebildi.

403 GOLCÜDEN 402. OLDU!
1
TARİHİN EN KÖTÜLERİNDEN
Gol karnesiyle Fenerbahçe'nin de tarihinin en kötü golcüleri arasında yer alan Slimani, ligde 16 defans oyuncusunun gerisinde kaldı. Devre arasında ayrılan Da Costa ve Pepe 3'er gol ile zirvede yer alırken, F.Bahçe'nin yeni transferi Serdar'ın 2 golü bulunuyor.
TARİHİN EN KÖTÜLERİNDEN