1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Siyonist Netanyahu: Gazze’ye Saldırılar Devam Edecek
Siyonist Netanyahu: Gazze’ye Saldırılar Devam Edecek

Siyonist Netanyahu: Gazze’ye Saldırılar Devam Edecek

Siyonist İsrail’in Başbakanı Binyamin Netanyahu, son seçimlerden sonra Gazze’ye saldırıların azaldığına dair iddialara cevap vererek, “Seçimler olsun ya da olmasın Gazze’ye saldırılar devam edecek” dedi.

19 Ağustos 2019 Pazartesi 18:25A+A-

Yahya Fırat / Haksöz Haber

İsrail’de bir gelenek haline gelen “seçim kampanyalarında Filistinlileri öldürme ve Gazze’yi bombalama” vaadi son genel seçimlerden sonra da siyonist siyasetçiler arasında tartışılmaya devam ediliyor.

Middle East Monitor’un haberine göre, İsrail’deki diğer partiler ve siyasetçiler, Netanyahu’nun Gazze politikasında yumuşama emaresi gösterdiğine dair eleştiriler yapıyor. Siyonist Netanyahu ise eleştirilere cevap vererek, “Gerekirse hemen saldırılar yaparız. Seçimler olsun ya da olmasın Gazze’ye saldırılar devam edecek.” açıklamasını yaptı.

İsrail’deki muhalifler, iktidar partisinde olan Netanyahu’yu Gazze’ye saldırması noktasında zaaflı olmakla suçluyor.

Bu tartışmalar devam ederken siyonistler, iki gün önce Gazze sınırında üç sağlık görevlisini şehit etmişti. Ayrıca yakın zamanda da Hamas’a ait bir gözlemevini de havadan vurdu.

Hamas sözcüsü Fazi Barhoum, yaptığı açıklamada, siyonist İsrail’in Gazze’de her zaman savaş ve çatışma ortamını diri tutmaya çalıştığını belirtti. Barhoum, Gazze halkının siyonistlerin kışkırtmalarına ve saldırılarına boyun eğmeyeceğini bildirdi.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT