1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Siyasiler basın bayramını unutmadı
Siyasiler basın bayramını unutmadı

Siyasiler basın bayramını unutmadı

Gölbaşılı siyasiler ve STK temsilcileri yerel basının 24 Temmuz Basın Bayramını unutmadı.

A+A-

Gölbaşılı siyasiler ve STK temsilcileri yerel basının 24 Temmuz Basın Bayramını unutmadı.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, MHP İlçe Başkanı Ersin Pehlivan, CHP İlçe Başkanı Bülent Elikesik yayınladıkları mesajlarla gazetecilerin 24 Temmuz Basın Bayramı2nı kutladı.

İşte o mesajlar;

Fatih Duruay (Gölbaşı Belediye Başkanı)

“Türk basını her zaman demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkarak görevini layıkıyla yerine getirmiştir. Basın mensuplarımızın 15 Temmuz’da verdikleri mücadele, hainlere karşı sergiledikleri dik duruş şüphesiz takdire şayandır. Milli değerlerimize saygılı, kişi hak ve özgürlüklerini benimseyen basın, demokrasimizin en büyük güvencesidir. Bu duygu ve düşencelerle görevlerini en iyi şekilde yapmaya çalışan, halkı doğru ve güvenilir bilgilerle aydınlatan değerli basın çalışanlarının 24 Temmuz Basın Bayramını kutlarım.

Bülent Elikesik (CHP İlçe  Başkanı)

Toplumsal yaşantımızda basının çok önemli bir yeri vardır. Toplumun yapılanmasında ve gelişmesinde büyük rol oynayan basın, demokrasilerde iletişimin en güçlü aracıdır. Meslek ahlakı çerçevesinde hassasiyetle görevlerini ifa eden basın mensuplarımız, Milletimizin dünyadaki gelişmelerden haberdar olmasında ve kamuoyunun aydınlatılmasında mukaddes bir vazife üstlenmişlerdir.  
Gazetecilerimiz doğru ve tarafsız habercilik anlayışlarıyla, mühim ve zor bir vazifeyi, mesai kavramı olmadan, can güvenliklerini de riske atarak fedakârca yerine getirmektedirler. Doğru ve gerçek haberlerle kamuoyunu aydınlatan, toplumu düşünmeye, araştırmaya ve doğru sonuçlara ulaşmaya yönlendiren basın çalışanlarını içtenlikle kutluyorum.

Ersin Pehlivan (MHP İlçe Başkanı)

"Basın milletin müşterek sesidir. Bir milleti aydınlatma ve irşatta muhtaç olduğu fikri gıdayı vermekte, hülasa bir milletin hedefi saadet olan müşterek bir istikamette yürümesini teminde, başlıbaşına bir kuvvet, bir mektep, bir rehberdir." (M.Kemal ATATÜRK)

Dürüstçe ve tarafsızca görevini ifa eden tüm basın mensuplarının 24 Temmuz Basın Bayramı Kutlu olsun.

Öte yandan Ak Parti Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Belma Erdoğan,  Göl-Der Başkanı Gürsel Demirci ve şehir plancısı Halil Ayan da gazetecilerin basın bayramını mesaj yoluyla kutladılar. 

Bu haber toplam 1222 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.