Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) 26. Dönem, sona erdi. Ardından Meclisin tatile girmesiyle birlikte AK Parti 26. Dönem Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz , Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider'li bir dönemde sonra erdi.

Nevşehir'de bir dönem daha sonra erdi. 

26.Dönemin tamamlanmasının ardından Murat Göktürk'ün yeni dönemde yer almayacağını açıklamasıyla birlikte Nevşehir'de AK Partili Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider dönemide resmen sona ermiş oldu. Açıkgöz ve Gizligider 24 Haziran'da yapılacak olan erken seçimler için yeniden Milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunmuşlardı.

Öte yandan 26.Dönemin sona ermesinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkez’de düzenlenen iftar programında milletvekilleri ile buluştu.

İftar yemeğine ilişkin açıklamada bulunan Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Milletimizin lideri, Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın davetiyle AK Parti Genel Merkezimizde AK PARTİ ailesi olarak iftar sofrasında bir aradayız." dedi.