AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti Belediye Başkan Adayı Şaban Topuz ve AK Parti Avanos İlçe Başkanı Fatih Kesal Yaşlılar Haftası münasebetiyle Avanos ilçesinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. 

AK Parti Heyeti, 1909 doğumlu 110 yaşındaki Ayşe Turan’ı Avanos'taki evinde ziyaret edip, elini öptü.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren 110 Yaşındaki Ayşe Nine, "AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Avanos Belediye Başkan Adayı Şaban Topuz'un ziyareti beni sevindirdi. Allah da onları sevindirsin" dedi. 

Ayşe ninenin elini öpen ve onunla bol bol sohbet eden Milletvekili Açıkgöz de, "Avanos’ta 110 yaşındaki teyzemizin hanesine misafir olup, elini öperek hayır dualarını istedik.‬ ‪“Tayyip Erdoğan yiğittir, milleti için çalışır dualarımız, desteklerimiz ona ve yanındakileredir. Allah başımızdan eksik etmesin.” diyen teyzemizden de Allah razı olsun. " dedi.

"Sadece bu hafta değil yılın her günü yaşlıların yanında olmalıyız. Ayşe ninemiz 110 yaşında. Allah uzun ömürler versin; çok sağlıklı. Kendisini iyi ve mutlu görmek bizleri de mutlu etmiştir" diye konuşan Milletvekili Açıkgöz, "Avanos'ta bizlere kapılarını açan Turan ailemiz ile birlikte aslında özlediğimiz aile tablosuna da şahitlik ettik. Baba, nene, torun hepsi birlikteler... Ev sahipliği için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.

AK Parti Avanos Belediye Başkan adayı Şaban Topuz'da: "Yaşlılara Saygı Haftası Münasebetiyle Değerli Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz ile İzzet Turan ve Kardeşlerinin annesi 110 yaşındaki Ayşe annemizi ziyaret ettik. Rabbim büyüklerimize annelerimize babalarımıza sağlıklı hayırlı yaşlar nasip etsin İnşallah. Büyüklerimiz, başımızın tacı, onların en iyi şekilde yaşamalarını sürdürmelerini sağlamak görevimizdir” ifadelerini kullandı.