Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve İç Anadolu Bölgesinden Sorumlu TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, yerel seçimler kapsamında Kırıkkale'de bir dizi ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Kırıkkale il teşkilatında il Başkanı Nuh Dağdelen ve Yönetim Kurulu üyeleri ile görüşen Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz daha sonra esnaf ziyaretinde bulundu. Açıkgöz'e ziyaretlerinde AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen eşlik etti.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, yerel seçim çalışması kapsamında Kırıkkale merkezinde Ak Parti teşkilatı ile vatandaş ve esnafları ziyaret etti.

Yaklaşan yerel seçimler kapsamında Kırıkkale iline giden AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamasında; "Anadolu’muzun misafirperver şehri Kırıkkale’mizi Genel Merkez Yerel Yönetimler çalışmalarımız kapsamında ziyaret ettik.‬ “Milletimizin lideri, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan liderliğinde, 16 yıldır olduğu gibi vatandaşımıza en iyi hizmeti sunmak için Ak parti olarak çalışıyoruz.”‬ " dedi.

Açıkgöz; "Cuma namazı sonrası Kırıkkaleli hemşerilerimizi, esnaflarımızı Genel Merkez Yerel Yönetimler çalışmalarımız kapsamında ziyarete devam ediyoruz.‬ ‪“Hedef güçlü #Kırıkkale”‬ dedi.

Açıkgöz, Kırıkkale'de STK Temsilcileriyle Görüştü

Milletvekili Açıkgöz; "Kırıkkale’de faaliyet gösteren bazı Sivil Toplum Kuruluşlarımızın temsilcileriyle istişare toplantımızı gerçekleştiriyoruz. “Yerel yönetimlerimizle milletimize etkin ve verimli hizmet götürmeye, AK belediyecilik faaliyetlerimizi artırmaya devam edeceğiz, milletimiz kazanacak.” dedi.
 

Çorum, Sivas, Eskişehir, Kırşehir, Kırıkkale, Yozgat tan sorumlu olarak AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı görevine getirilen TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, yerel seçimler kapsamındaki çalışmalarını değişik illerde de sürdüreceklerini belirtti.