Samsun Bayraktepe'de rant kimlere yarayacakSamsunspor, Adana Demirspor'a hazırPolis ekipleri, kaçan gasp şüphelisini yakalamak için seferber olduBaşkan Yıldırım'dan Samsunspor için tweetSamsun'da Kahverengi Kokarca Böceğine 'hunili tuzak' engeliSamsun'da 30 yıl 7,5 ay hapis cezası bulunan şahıs yakalandıSamsun rafting eğitim kamplarına ev sahipliği yapıyor2024 Türkiye Offroad Şampiyonası Samsun'dan başlayacakSamsun'da konuşmak için ormana götürdüğü ortağını öldürdüSamsun İl Emniyet Müdürü Arıbaş: 'Olaylara karşı tüm tedbirleri alıyoruz'Samsun'da kaçak tütün mamulleri ele geçirildiSamsun'da 3 bin 628 bidon taklit bulaşık deterjanı ele geçirildiSamsun'da pompalı tüfekle 3 kişiyi yaralayan şahıs yakalandıTokat'taki deprem hangi mesajları veriyor Samsun için ne anlam taşıyorSamsun'da öğrencilere 'siber zorbalık' semineriMinarede asılı kalan güvercini itfaiye kurtardıZeki Yavru: 'Adana Demirspor'u yenip, alt sıralardan iyice uzaklaşmak istiyoruz'Fahiş fiyatlara sivil boykot başlıyor! '20-21 Nisan'da kafe ve restoranlara gitmeyin' çağrısıUyanık: TFF Başkan Adaylığı İçin Çalışmalara Başlayacağım

Samsun Son Haber Yazarlar

Mevsim geçişlerinde çocuklarda ishale dikkat
Mevsim geçişlerinde çocuklarda ishale dikkat
Sepsis tedavisindeki gecikmenin ölümcül sonuçları olabilir
Sepsis tedavisindeki gecikmenin ölümcül sonuçları olabilir
Hemofilide tanı ve tedavide gecikme, ciddi kanamalara neden olabilir
Hemofilide tanı ve tedavide gecikme, ciddi kanamalara neden olabilir
UV korumasız güneş gözlüğü kullanmayın
UV korumasız güneş gözlüğü kullanmayın

Fideler üreticiyle buluştu

Bodrum Belediyesi tarafından Atalık yerli tohumlardan üretilen fideler üreticilere hibe edildi. Atalık tohumlardan üretilen fidelerle 1,5 milyonluk tasarruf yapıldı.

Kastamonu Üniversitesi Fen Fakültesi, akreditasyon başarısıyla kalite standartlarını yükseltiyor

Kastamonu Üniversitesi Fen Fakültesi, akredite edilen lisans programlarıyla kalite standartlarını yükselterek başarılı bir adım attı.

İş insanı Şerif Kaynar: 'Liderliği en çok iş hayatında öğreniyorsunuz'

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ALTSO) davetlisi olarak liderlik konulu konferansa katılan iş adamı Şerif Kaynar, 'Bugünkü dünyada her pozisyonda bir liderlik aranıyor. Liderliği üç yerde öğreniyorsunuz. Liderliği ilk başta ailede, sonra eğitim hayatı...

EBYÜ'lü milli sporculardan tarihi başarı

Almanya'da düzenlenen 2024 Avrupa Badminton Şampiyonası'nda Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi (EBYÜ) Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü'nden mezun olan Bengisu Erçetin ve lisansüstü öğrencisi Nazlıcan İnci tarihi bir başarıya i...

Samsun'dan Tokat'a 'Mobil Mutfak Aracı'

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından depremin yaşandığı Tokat'a 'Mobil Mutfak Aracı' gönderildi. Sıcak yemek dağıtımına başlanırken, günde 5 bin kişiye yemek dağıtılacak.

Bursa'da feci kaza: 1'i çocuk 5 yaralı

Bursa'nın İnegöl ilçesi Ahmet Türkel Çevre Yolu üzerinde meydana gelen kazada hafif ticari araç ile otomobil çarpıştığı kazada 1'i çocuk 5 kişi yaralandı.

Tokat depreminde 5 bina yıkıldı, 15 bina ağır hasar aldı

Tokat'ta incelemelerde bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu, 'Şu ana kadar alınan 500 ihbardan 50 yapı incelendi, 5 yıkık, 15 de ağır hasarlı yapı tespit edildi' dedi.

Kümeslere dadanan çakala otomobil çarptı

Sinop'ta kümeslere dadanan çakal, otomobilin çarpması sonucu telef oldu.

Başkan Köksal 72 firmanın yer aldığı Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarına katıldı

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, kentte geçtiğimiz gün açılan ve yurt genelinde 72 firmanın yer aldığı Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarına katıldı.