top of page

Etna Medya Hiz., (www.etnagrup.com.tr), 2001 yılından bu yana Türkiye’de hepsi kendi alanında lider 5 teknoloji yayını çıkartmakta, ulusal konferans, toplantı ve eğitim seminerleri düzenlemekte, büyük çaplı fuar ve sergiler organize etmektedir.

 

 

 

Newtech

Newtech

NewTech, aylık bazda yayın yapan Türkiye’nin ilk tüketici elektroniği dergisidir. İçeriği tamamıyla konusunda uzman Türk editörler, sayfa tasarımcıları ve fotoğrafçılar tarafından hazırlanan dergi, akıllı cep telefonundan, fotoğraf makinelerine, video kameralara, ev sinema sistemlerinden akıllı TV’ler, ses sistemlerine, foto yazıcılardan tablete uzanan geniş bir yelpazeye yayılan son teknoloji ürünlerini tarafsız, keyifle okunabilecek bir içerikle okuyucusu ile buluşturmayı hedefliyor.

Photoline

Photoline

Photoline, Türkiye’nin ilk dijital fotoğraf dergisidir. 4,000’i bulan abonesi ile, dijital fotoğraf tutkunlarının değişmez başvuru kaynağı olarak kabul edilmektedir. Fotoğraf tutkusunu eğlenceye çevirmeyi hedefleyen dergi editörleri, herkesin anlayacağı bir dilde hazırladıkları dergi içeriğini fotoğrafın görsel zenginliği ile birleştirerek her ay okuyucusuna ulaştırmanın heyecanını yaşamaktadır.

Macline

Macline

Macline, Türkiye’nin en çok okunan Macintosh dergisidir. Nisan 2014’da 150. sayısını yayınlayan dergi 4,000’e yaklaşan abone sayısı ile Macintosh kullanıcılarının Mac’lerine olduğu kadar dergilerine de sahip çıktığını göstermektedir. Macline dergisinin arkasında, yirmi beş yılı aşkın süredir Macintosh pazarına yayın yapan bir ekibin sektörde uyandırdığı güvenin gücü yatmaktadır.

Macline dergisinin okur profilini, Macintosh’un kullanım alanlarına paralel olarak, masaüstü yayıncılar, grafikerler, matbaacılar, Internet kullanıcıları, multimedya profesyonelleri, eğitmen/öğrenciler, kısacası her yaş ve eğitimden Macintosh kullanıcıları oluşturmaktadır. Photoshop, FreeHand gibi yazılımları konusunda piyasadaki diğer bilgisayar dergileri arasında en iyi, en güncel içeriği sunma iddiasını da taşıdığı için Macline, masaüstü yayıncılıkla ilgilenen PC kullanıcıları tarafından da ilgi ile takip edilmektedir.

 

iPad Magazine
Screen Shot 2020-02-07 at 15.56.34.png

iPhone&iPad Magazine

Akıllı telefon kategorisinde iPhone, tablette ise iPad piyasaya çıktığı ilk günden bu yana sektörü domine eden, çıkan her yeni modelinde çıtayı en üste koyan iki ayrı Apple efsanesi. Üç aylık periodlarda yayınlanan iPhone & iPad Magazine, bu iki ürünün kullanıcısıyla kurduğu sıkı bağı irdeleyerek, dosya konuları, kullanım püfleri, güncel haberleri ile onlara yol göstermeyi, bu cihazları daha efektif ve keyif alarak kullanmalarına yardımcı olmayı amaçlıyor. 

App Users

App Users

AppUsers, iPad, iPhone, Android ve WindowsPhone kullanıcıları için tasarlandı. Dünya ve Türkiye’deki pazar araştırma verileri akıllı telefon ve tablet kullanıcı sayısının her geçen gün hızla arttığını gösteriyor. AppUsers, hızla artan IOS, Android ve WindowsPhone kulanıcılarının tablet veya telefonlarını daha verimli kullanması, ondan daha çok keyif almasını sağlayacak bir içerikle yayın yapmayı hedeflemektedir. Derginin içeriği, piyasaya yeni çıkan akıllı telefon, tablet ve giyilebilir teknoloji ürünleriyle ilgili haberler, ürün incelemeleri, karşılaştırmalı dosyalar, Appstore ve Android Market’deki gözde uygulamalarla ilgili bilgilerden oluşacak.

bottom of page