Digitaal Oisterwijk

voor het ontwikkelen van uw website

Digitaal Oisterwijk, webdesign- en internetbedrijf

De website van Digitaal Oisterwijk

Digitaal Oisterwijk, voorheen do.nl, is een Internet bedrijf met verschillende disciplines en projecten. Digitaal Oisterwijk ondersteunt ondernemers bij de mogelijkheden van het Internet voor hun bedrijf.
Tijdens interactieve persoonlijke gesprekken komen we tot een opzet van een website; van advies tot realisatie en beheer. We hebben daarvoor alle benodigde kennis in huis.
U kunt alle informatie vinden op de website van ons bedrijf.

Foto van site Digitaal Oisterwijk

Project inOisterwijk.nl

In samenwerking met de Stichting Promotie Oisterwijk in de Toekomst (SPOT) heeft Digitaal Oisterwijk in 2008 de website inOisterwijk.nl ontwikkeld, als vervolg op do.nl, een platform (in 1993 ontwikkeld) dat dient als de portaal van Oisterwijk.

In 2012 is deze site overgedragen aan de stichting Oisterwijk Leeft. Doelstelling van deze stichting is het landelijk op de kaart zetten van Oisterwijk en een duurzame verbinding tot stand brengen tussen Oisterlikers door middel van het crossmediale platform inOisterwijk.nl.

Project TotKijkInOisterwijk.nl

In 2003 is in samenwerken met de Recro en het VVV de website TotKijkInOisterwijk.nl opgezet, met als doelstelling de ondersteuning van de Horeca en Recreatie ondernemingen.

In 2013 is een nieuwe (door)start gemaakt en is de doelstelling iets gewijzigd: een platform met informatiepagina's over zaken waarop in Google gezocht wordt en in relatie staan met Oisterwijk.
Het zoekgedrag met betrekking tot de term Oisterwijk wordt in de gaten gehouden en wekelijks worden er pagina's aan het platform toegevoegd.

Project "Hoger in Google"

Sinds 2009 is Digitaal Oisterwijk ook gespecialiseerd in "SEO" (Search Engine Optimizing) of "Zoekmachine marketing". SEO is het specialisme, dat websites vindbaar maakt bij zoekdiensten, zoals Google.

In 2012 is hiervoor door onze SEO specialist Hans de Man een aparte dienst voor opgezet: SEO Oisterwijk, hoger in Google. U kunt hier een gratis SEO scan laten maken van uw website.

Project HondOp1

Honden zijn om zoveel redenen het beste huisdier! Ze zijn loyaal en liefdevol, staan te popelen om te behagen, zijn gemakkelijk te trainen, kunnen goed onkruid steken en zijn altijd in voor een middagje avontuur.

Bedenk eens hoe heerlijk het zou zijn om na een lange werkdag thuis te komen en begroet te worden met een kwispel van je harige beste vriend! Hondenbezit heeft ook grote voordelen voor de gezondheid.

Het bezit van een hond wordt in verband gebracht met een lagere bloeddruk, meer lichaamsbeweging en een betere geestelijke gezondheid. Er is gewoon geen ander huisdier dat zoveel vreugde en gezelschap brengt als onze nummer één - de hond!

Sinds 2022 hebben we daar een speciale website voor gemaakt: Alle informatie over honden en honderassen.