Tür: site


19 Mayıs Mahallesi Talimhane Caddesi Bozlu Olcay İşhanı No : 3 Kat
Kuruluş Tarihi : 15 Nisan 2011


Adres: 19 Mayıs Mahallesi Talimhane Caddesi No: 3 İlkadım Samsun
0 Samsun Merkez
Tel: 05355684800
GSM: 05355684800
E.Posta:
Web: http://www.gazetenizolsun.com/


TR: 29,617   Global: 546,457

Tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışı ile yola çıkan Gazetenizolsun.com yapmış olduğu haberler, yayınladığı yazılar ve yorumlarla Samsun kamuoyunun takdirini toplamış, her geçen gün artan ziyaretçi sayısı ile de Samsun'da yayın yapan belirli haber sitelerinin arasında yerini almıştır.

İnternet gazeteciliğinin ciddi bir haber alma mecrası olduğunu kanıtlamak üzere yola çıktığımız günden itibaren, bu işle uğraşan, bu işten ekmeğini çıkartan internet haber siteleri ile Samsun'da gazeteciliğe yeni bir soluk getirdiğimizi görmekteyiz.

Bu süreç içinde bazı internet sitelerinin bir araya gelip Samsun İnternet Medyası Derneği (SİMED) çatısı altında birleşmesi de, ilimizdeki yazılı ve görsel medyanın dışında internet medyasının da ne kadar güçlendiğinin bir kanıtıdır.

Günü saati olmayan, mesai nedir bilmeyen, gece yarısı bile haber yapma, güncelleme çalışması içinde olan internet haber siteleri, ciddi bir haber alma mecrasıdır. Bu mecra, sosyal medya boyutu ile de milyonlara ulaşmaktadır.

Bugün elde ettiğimiz bu başarı, gösterdiğimiz inat, sebat ve vizyon sayesinde olduğunu unutmuyoruz.

İnat ettik başarmak için, yılmadan, usanmadan...

Azla yetindik, sebat ettik, çok şey istemedik, her şey Samsun için dedik...

Her geçen gün vizyonumuzu yükselttik, hedeflerimiz doğrultusunda ilerlemek için...

Sadece hızı değil, konuyu ele alma şekli, haberi görme biçimiyle sürekli gelişen, yenilenen ve yaratıcı fikirlerle farklılaşan bir marka olan Gazetenizolsun.com bu gücünü 19 Mayıs şehri olan Samsun ve içinde yaşan değerli insanlarından almaktadır.

Bu duygu düşencelerle, bizlere göstermiş olduğunuz tevecühten ötürü değerli okurlarımıza teşekkür ediyor, sizleri saygı ve saygı ile selamlıyoruz.