Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
12345
  • PİYASALAR
  • DOLAR
    32,40
    %0,13
  • EURO
    34,53
    %0,29
  • ALTIN
    2,455
    %0,69
  • BİST
    9,814
    %0,59
  • BITCOIN
    $64.931
    %1,49
123456789101112131415

VAN HABERLERİ

TÜMÜ

SPOR

TÜMÜ
12345678910

GÜNDEM

TÜMÜ

BÖLGE HABERLERİ

TÜMÜ

SİYASET

TÜMÜ

EKONOMİ

TÜMÜ
YAZARLARTÜMÜ

SPOR

TÜMÜ
TFF 2. Lig Beyaz Grup
  • TFF Süper Lig
  • TFF 1. Lig
  • TFF 2. Lig Beyaz Grup
  • TFF 2. Lig Kırmızı Grup
  • TFF 3. Lig 1. Grup
  • TFF 3. Lig 2. Grup
  • TFF 3. Lig 3. Grup
  • TFF 3. Lig 4. Grup
  • Basketbol Süper Lig
  • Kadınlar Basketbol Süper Lig
  • Türkiye Basketbol Ligi
  • Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi
TAKIMLAROAVP
1Erokspor Erokspor 314168
2Bucaspor Bucaspor 312866
3Van Spor Fk Van Spor Fk 301963
41461 Trabzon FK 1461 Trabzon FK 312559
5Y. Mersin İdman Yurdu Y. Mersin İdman Yurdu 311755
6Ankaraspor Ankaraspor 311353
7Karacabey Bel. Karacabey Bel. 32344
8Ankara Demirspor Ankara Demirspor 31244
9Beyoğlu Yeni Çarşı Beyoğlu Yeni Çarşı 31442
10Diyarbekir Spor Diyarbekir Spor 31040
11Nazilli B. Nazilli B. 32-1238
12Altınordu Altınordu 31537
13Kırklarelispor Kırklarelispor 32-1137
14Afyonspor Afyonspor 31-1235
15Serik Belediyespor Serik Belediyespor 31-934
16Zonguldak Kömür Zonguldak Kömür 31-1829
17Kırşehir Futbol Kırşehir Futbol 32-3322
18Bursaspor Bursaspor 31-3020
19Adıyaman Fk Adıyaman Fk 31-3215

VİDEO GALERİ

TÜMÜ

MAGAZİN

TÜMÜ
  • Koç
  • Boğa
  • İkizler
  • Yengeç
  • Aslan
  • Başak
  • Terazi
  • Akrep
  • Yay
  • Oğlak
  • Kova
  • Balık
KOÇ BURCU YORUMU
Merhaba! Bugün Koç burcunun için enerjik ve hırslı bir gün olabilir. Kendinizi daha özgür hissedebilirsiniz ve yeni başlangıçlar yapmak için cesaretiniz artabilir. İletişim konularında başarılı olabilir ve diğer insanlarla olan ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Ancak, ani tepkilerden kaçınmanız ve sabırlı olmanız önemli olabilir. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

BOĞA BURCU YORUMU
Merhaba! Bugün Boğa burcunu bekleyen zorluklarla baş etme konusunda güçlü ve kararlı olmanız gerekebilir. Duygusal anlamda da biraz dalgalanmalar yaşayabilirsiniz, ancak içsel gücünüzü ve sabrınızı koruyarak her türlü engeli aşabilirsiniz. İletişim konularında dikkatli olmanızda fayda var, çünkü yanlış anlaşılmalar olabilir. Sevdiklerinizle olan iletişiminizi açık ve net tutmaya özen gösterin. Bugün kendinize zaman ayırarak rahatlama ve dinlenme fırsatı bulmalısınız. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

İKİZLER BURCU YORUMU
Merhaba! Bugün, İkizler burcu için iletişim konularında ilerleme ve başarı vadeden bir gün olabilir. Kendi düşüncelerinizi net bir şekilde ifade edebilir, etkili bir şekilde iletişim kurabilirsiniz. Fikir alışverişleri yapmak, yeni insanlarla tanışmak ve sosyal etkinliklere katılmak için uygun bir gün olabilir. Ancak, ani kararlar alırken dikkatli olmanız ve duygularınızı dengelemenizde fayda var. Sevdiklerinizle olan ilişkilerde ise anlayışlı ve sabırlı olmak önemli olacaktır. Umuyorum ki güzel bir gün geçirirsiniz!

YENGEÇ BURCU YORUMU
Bugün duygusal olarak biraz dalgalı bir gün geçirebilirsiniz. İçsel çekişmeleriniz artabilir ve belirsizlikler sizi rahatsız edebilir. Ancak, sabırlı ve dengeli bir yaklaşımla, bu zorlukların üstesinden gelebilirsiniz. İletişim konularında dikkatli olmak ve anlayışlı bir tutum sergilemek önemli olacaktır. Sevdiklerinizle iletişiminizi kuvvetlendirmek için fırsatlar yaratın.

ASLAN BURCU YORUMU
İçinde bulunduğunuz dönemde, özgüveniniz ve kararlılığınız sayesinde hedeflerinize daha hızlı ilerleyebilirsiniz. Kendinize güvenin ve neler başarabileceğinizi düşünerek hareket edin. İletişim konusunda dikkatli olmanızda fayda var, gereksiz çekişmelere girmekten kaçının. Aşk hayatınızda tutkulu ve romantik bir gün geçirebilirsiniz. Eğlenceli ve keyifli anlar sizi bekliyor olacak.

BAŞAK BURCU YORUMU
Merhaba! Bugün, Başak burcu için ilişkilerinizde daha anlayışlı ve sabırlı olmanız gerekebilir. Karşı tarafın duygularını daha iyi anlamak için üzerinde biraz daha fazla emek harcamalısınız. İş hayatınızda detaylara dikkat etmek ve planlı hareket etmek önemli olacak. Sağlığınıza özen göstermeyi unutmayın ve iç huzurunuzu korumak için dinlenmeye zaman ayırın. Hayırlı bir gün geçirmenizi dilerim!

TERAZİ BURCU YORUMU
Merhaba! Bugün Terazi burcu için iletişim becerilerinizin ön planda olacağı bir gün olabilir. Fikirlerinizi açık ve net bir şekilde ifade etmekten çekinmeyin, çevrenizdeki insanlarla etkili iletişim kurabilirsiniz. Aynı zamanda duygusal dengeyi korumak için kendinize zaman ayırmanız da önemli olacaktır. Hayatınızda denge ve uyumun hakim olacağı bir gün geçirebilirsiniz. Umarım bugün keyifli ve verimli bir gün geçirirsiniz!

AKREP BURCU YORUMU
Merhaba! Bugün Akrep burcunun insanları için duygularınızın derinliklerine inmek ve içsel düşüncelerinizi keşfetmek için harika bir gün olabilir. Fiziksel olarak da enerjiniz yüksek olacak ve yapmak istediğiniz işlerde kararlılıkla ilerleyebileceksiniz. Ancak, bugün gerginliklere karşı dikkatli olmanızda fayda var. İletişimde anlaşmazlıklara sebebiyet verebilecek durumlardan uzak durmak önemli olabilir. Enerjinizi olumlu ve yapıcı şekilde yönlendirmeye çalışın.

YAY BURCU YORUMU
Tabii ki! Bugün, günlük rutinlerinde değişiklikler yapmaktan kaçınmanı öneririm. Kararlı ve sabırlı olmak, hedeflerine ulaşmana yardımcı olabilir. İletişim konusunda daha açık olmaya çalış, yanlış anlaşılmaları önlemek için net ve anlaşılır bir şekilde ifade etmeye özen göster. Sevdiklerinle paylaşım yapmak ve onların desteğini almak keyifli olabilir, bu yüzden bugün onlarla vakit geçirmek sana iyi gelebilir. Bağlantıda olduğun insanlara karşı nazik ve anlayışlı davranarak ilişkilerini kuvvetlendirebilirsin. Ufak tefek sorunlarla karşılaşsan da sakin kalmayı ve problem çözme konusunda yaratıcı olmayı unutma. Bugün, içinde bulunduğun durumu kabul etmeyi ve elinden gelenin en iyisini yapmayı hedefle.

OĞLAK BURCU YORUMU
Merhaba, tabii ki! Bugün Oğlak burcu için olumlu bir gün olabilir. Bugün, çevrenizde olan bitenleri daha dikkatli bir şekilde gözlemleyerek fırsatları değerlendirebilirsiniz. Kendinizi ifade etmek konusunda daha cesur adımlar atabilirsiniz. İş hayatınızda başarıya ulaşmak için odaklanmanız gereken konular olabilir. Aile ilişkilerinizi güçlendirmek için zaman ayırmak da bugün önemli olabilir. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

KOVA BURCU YORUMU
Merhaba! Bugün, Kova burcundaki insanlar için iletişim yetenekleriniz ön plana çıkabilir. Sosyal ortamlarda daha aktif ve dikkat çekici olabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek ve fikirlerinizi paylaşmak için harika bir gün olabilir. Yakın çevrenizle iletişiminizi kuvvetlendirebilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Duygusal anlamda ise, duygularınızı rahatça ifade etmeye ve paylaşmaya açık olabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

BALIK BURCU YORUMU
Merhaba! Bugün Balık burcunu etkileyen astrolojik enerjiler sayesinde duygusal bağlantılarınızı güçlendirmek için harika bir gün olabilir. Kendinizi başkalarının duygularına daha fazla açarak daha derin ilişkiler geliştirebilirsiniz. Ancak, kendi duygularınızı da ihmal etmemeye özen göstermelisiniz. Bugün içsel huzur bulmak için meditasyon ve yoga gibi uygulamalardan fayda görebilirsiniz. Yaratıcı enerjinizi ortaya çıkararak sanatsal ve ruhsal faaliyetlere yönelebilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

TEKNOLOJİ

TÜMÜ

SAĞLIK

TÜMÜ
12345

GAZETELER

TÜMÜ

GÜNÜN ÇOK OKUNANLARI

VAN'DA BUGÜN
TÜMÜ
15 Nisan 2024
Pazartesi
Namaz Vakitleri
    İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı

    VAN SON HABERLER

    EKONOMİDE ÖNE ÇIKANLAR

    SPORDA ÖNE ÇIKANLAR