TCMB’den değişiklik beklenmiyor

Günün en önemli konu başlığını saat 14.00’te sonuçlanacak TCMB Nisan ayı PPK toplantısı oluşturuyor.

Karaköprü ‘ye yeni yeşil alanlar kazandırılıyor

Karaköprü Belediyesi yeşil alan oranını artırıp vatandaşlara yeni dinlenme alanları sunmak için ilçeye yeni parklar kazandırırken, Seyrantepe ve Batıkent Mahallelerinde toplam 6 bin metrekare alanda yeni parkların yapımını sürdürüyor

Harran Tıp Kardiyoloji Önemli Bir Toplantıya Ev Sahipliği Yaptı

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi Tıp Girişimsel Kardiyoloji ve Online Kardiyoloji Kulübü iş birliğiyle ile koroner çatallanma (bifurkasyon) darlıklarına müdahale girişimleri, yapılan seminerde tartışıldı.  

Başkan Gülpınar, Çubukçu hanı ve Hacı Kamil konağında incelemelerde bulundu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, tarihi Çubukçu Hanı ile Hacı Kamil Konağında yürütülen çalışmaları inceledi. Tarihi dokusuna uygun bir şekilde restore edilen konak ve hanlar kent turizmine kazandırılacak.

Abdülkadir Mangal Genel Sekreter Yardımcısı oldu

Abdülkadir Mangal Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı görevine getirildi.

Vali Şıldak, Usulsüzlüklerle gündeme gelen Suruç’u ziyaret etti

Suruç’ta usulsüzlük iddialarıyla gündeme gelen önceki Kaymakam ve belediye başkan vekili İbrahim Güneş’in görevden alınmasının ardından Vali Şıldak ilk kez ilçeye ziyarette bulundu.

Vali Şıldak, Suruç’ta

İlçe ziyaretlerini sürdüren Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran ve İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici ile birlikte Suruç’ta temaslarda bulundu.

ŞUTSO Başkanı Yetim Kürdistan Bölgesi’nde Şanlıurfa’nın Potansiyelini Anlattı

ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yetim başkanlığında bir heyet, Irak Kürdistan Bölgesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Ticari ilişkilerin geliştirilmesi ve Şanlıurfa’nın Irak ve Kürdistan Bölgesi’ne yönelik ihracatının artırılması amacıyla gerçekleşen ziyaret sürecinde birçok üst düzey kurumla görüşmeler yapıldı. Başkan Yetim tüm ikili görüşmelerde, Şanlıurfa’nın sanayi, ticaret, tarım ve turizm alanında büyük bir potansiyele sahip olduğunu vurguladı.

Siverek Belediyesinde başkan yardımcıları belli oldu

Siverek Belediyesinde görev dağılımları sürerken belediye başkan yardımcıları belirlendi.

Eski Gençlik ve Spor Bakanı Yılmaz, hayatını kaybetti

Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve Trabzonspor Kulübü’nün eski başkanlarından Mehmet Ali Yılmaz, hayatını kaybetti.

Şanlıurfa’da”İntihar Show” adı altında düzenlenecek etkinliğe tepki !

Şanlıurfa’da”İntihar Show” adı altında düzenlenecek etkinliğin duyurulması toplumda şaşkınlık ve tepkiyle karşılandı. Şanlıurfa Barosu’nun Tahir Elçi konferans salonunda gerçekleştirilecek olan bu etkinlik, ismiyle doğrudan intiharın trajedisini hafife alan bir yaklaşımı yansıtması nedeniyle tartışmalara yol açtı.

Harran ‘da kırsal Mahallelerin bağlantı yollarında asfalt çalışmaları tamamlandı

Harran Belediyesinin üretken belediyecilik, bütüncül yaklaşım ve birlikte yönetim anlayışıyla Akıncı ve Soylu mahalleleri arasındaki bağlantı yolunda sürdürdüğü asfalt çalışmaları tamamlandı.

Şanlıurfa’da uyuşturucu operasyonu 4 şüpheli yakalandı

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ve Viranşehir ilçelerinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında 4 şüpheli gözaltına alındı.

Şanlıurfalı Dart sporcuları Türkiye Şampiyonası ‘nda Adeta Parladı

Şanlıurfa Dart Camiası, 2023-2024 sezonunda büyük bir başarı grafiği çizdi. 16-19 Nisan tarihlerinde düzenlenen 5. Ayak Türkiye Dart Şampiyonası’nda genç yetenekler, adeta parladı.