Şişli Okmeydanı’nda özel harekat destekli denetim!

Şişli Okmeydanı’nda özel harekat destekli denetim!

Şişli Emniyet Müdürlüğü, özel harekat destekli Okmeydanı’nda polis ekipleri arama noktaları oluşturarak geniş çaplı denetim gerçekleştirdi.  

Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin özel harekat polislerinin de desteğiyle Okmeydanı semtinin giriş ve çıkışlarının kapatarak yaptığı denetimde, ruhsatsız ve kurusıkı tabancalarla yakalanan 3 şüpheli gözaltına alındı.

Çeşitli suçlardan aranması bulunan 4 şüphelinin de yakalandığı denetimde, trafik kurallarını ihlal eden sürücülere de idari para cezası uygulandı. Devam eden uygulamada ise durdurulan motosikletli 2 şahsın üzerinde çelik yelek, 2 adet tabanca ve bir adet uzatmalı dolu şarjör ele geçirildi.

Tabancalara el konulurken, çeşitli suçlardan aranması bulunan 4 şüpheli de gözaltına alındı. Gün boyu devam eden denetimlerde trafik kurallarını ihlal eden sürücülere de idari para cezası uygulanırken, akşam saatlerinde yapılan denetimde ise durdurulan motosikletli 2 şahsın üzerinde çelik yelek ve 2 adet silah ve bir adet uzatmalı dolu şarjör ele geçirildi.

Gözaltına alınan E.K. isimli şahsın geçtiğimiz 11 Ekim tarihinde “kasten öldürme” suçundan dolayı firari olarak arandığı öğrenildi. Motosikletteki diğer şahıs A.T.’nin ise “kasten yaralama”, “tehdit” ve “mala zarar verme” suçlarından arandığı ortaya çıktı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.