Şişli Belediyesi’nin Denizli’ye gönderdiği banklar olay oldu!

Şişli Belediyesi’nin Denizli’ye gönderdiği banklar olay oldu!

Şişli Belediyesi’nin Denizli’ye gönderdiği banklar resmi basılan bir kitapta yer alınca olanlar oldu.

Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü kentin camilerini konu alan ‘Denizli'nin Kalem İşi Camileri' adlı bir kitap yayınladı. Tanıtım amacı taşıyan kitaptan bin adet bastırıldı.

Bir hafta önce baskısı tamamlanan kitabın giderini Denizli Valiliği Yatırım ve İzleme Koordinasyon Başkanlığı üstlendi.

CHP'Lİ BELEDİYENİN ÜSTÜNÜ BOYADILAR

Kitabın 22'nci sayfasında Çivril ilçesindeki Savranşah Camii görseline yer verildi. Ancak cami fotoğrafında CHP'li Şişli Belediyesi'nin gönderdiği iki adet bankın bulunduğu fark edildi.

Basımdan sonra fark edilen fotoğraftaki 'Şişli Belediyesi' yazısı tek tek elle boyandıktan sonra kitabın dağıtımı yapıldı.

sisli-belediyesi-nin-denizli-ye-gonderdigi-banklar-olay-oldu1-001.jpg

MUAMMER KESKİN: BÜYÜK ÜZÜNTÜ DUYDUM

Şişli Belediye Başkanı Muharrem Keskin ise olaydan büyük üzüntü duyduğunu, tekrar böyle bir ihtiyaç olması halinde memnuniyetle Denizli halkının ihtiyaçlarını karşılayacaklarını söyledi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan CHP Denizli Milletvekili Haşim Teoman Sancar, kitaptaki fotoğrafın üzerinin tek tek elle boyandıktan sonda dağıtıldığını iddia etti.

“BU NASIL KİN VE NEFRETTİR”

Böyle bir rezalet görülmemiştir. Bu nasıl bir kin, nasıl bir nefrettir ki belediyemizin adının yazdığı bankın üzerini bile karalama gafletine düşüyorsunuz. O kadar acemice boyanmış ki tüm kataloglarda sonradan boyandığı belli oluyor.

Şişli Belediye Başkanımız Muharrem Keskin’de olaydan duyduğu üzüntüyü tarafımıza iletti. Denizli İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Turhan Veli Akyol çıkıp derhal kendisine bu talimatı verenleri açıklasın. Bir gecede onu o makama getirenler mi bu talimatı vermiştir?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum