Şişli Belediyesi yöneticileri Şişli'nin muhtarlarını tanımadığı ortaya çıktı

Şişli Belediyesi yöneticileri Şişli'nin muhtarlarını tanımadığı ortaya çıktı

Şişli Kent Konseyi’nin organize ettiği toplantıda, Şişli Belediyesi yöneticilerinin Şişli'nin muhtarlarını, muhtarların da yöneticileri tanımadığı ortaya çıktı.

ŞİŞLİ KENT KONSEYİNİN DAVETİ GERÇEKLERİ ORTAYA KOYDU

Şişli Kent Konseyi’nin daveti aynı amaç üzerine çalışan ve Şişli Belediyesi’nin birimleri arasında yaşanan koordinasyon eksikliğini ortaya koydu.

Şişli Kent Konseyi’nin organize ettiği toplantıya; Şişli Belediyesi’ni temsilen, Muammer Keskin’in şehir dışında olması nedeniyle, vekaleten Şişli Belediye Başkanı olarak Çetin Keçeli, Muammer Keskin’in Baş Danışmanı Gönen Orhan, Şişli Belediyesi Başkan Yardımcıları Cihan Yavuz ve Hasan Karabulut, Şişli Belediyesi Meclis Üyeleri katıldı.

Toplantıyı organize eden Şişli Kent Konseyi Başkanı Şükran Eroğlu ve yöneticiler oldu. Toplantı konusu olan Mahalle Meclisleri ile ilgili muhatapları olarakta Şişli'nin mahalle muhtarları katıldı. 

TOPLANTIYA KATILANLAR BİRBİRİNİ TANIMIYORLARDI

Şişli’de oluşturulmak istenen Mahalle Meclisleri’ni konuşmak üzere yapılan toplantıya, muhtarların ve meclis üyelerinin büyük bir bölümü de katılmadı.

Toplantıya katılanların da birbirini tanımadıkları ortaya çıktı. Toplantıya katılanlar tek tek kendini tanıtmak zorunda kaldılar.

TOPLANTI KONUSU İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPILAMADI

Toplantı konusu olan Mahalle Meclis’leriyle ilgili de hiçbir yetkilinin bilgilendirici bir açıklama yapamaması ve doyurucu bir bilgi verememesi toplantıya damga vurdu.

Toplantı sonrasında gazetemizi arayan muhtarlar, toplantıya katılan başkan yardımcılarını ilk defa gördüklerini söylediler.

KESKİN’SİZ TOPLANTI FİYASKOYLA SONUÇLANDI

Toplantı esnasında, Gönen Orhan’ın Mahalle Meclisleri ile ilgili muhtarlara ayrıca bir brifing vereceğini söyledi.

Muhtarlar, bu toplantının konusunun günler önceden belirlenmesine rağmen, yapılan toplantıdan hiçbir sonuç alınmadan çıkıldığını ifade ettiler.

Şişli Belediyesi Başkanı Muammer Keskin’in olmadığı toplantı fiyasko ile sonuçlanmış oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.