Bu haber kez okundu.

Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek İlçe Halkına İftar Verdi
banner229

Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek tarafından 600 kişiye iftar yemeği verildi. Belediye bahçesinde kurulan iftar sofrasına ilçe halkı yoğun katılım gösterdi.

Belediye bahçesinde düzenlenen 600 kişilik İftar programına Şirvan ilçe Kaymakamı Memiş İnan, ilçe emniyet amiri Mevlüt Arslanalp, İlçe Jandarma Komutanı Ali Al, ilçe adliye savcı ve hakimleri,kurum amirleri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

Belediye bahçesinde kurulan iftar Sofrasına katılan ilçe halkı hep birlikte iftar yaptı. Yoğun katılımın olduğu iftar yemeğinde Kur’anı Kerim tilaveti okundu ve hep birlikte dualar yapıldı. Akşam ezanının okunması ile alanı dolduran vatandaşlar oruçlarını hep birlikte açtı.

Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, yaptığı açıklamada, 31 Marta yapılan seçim öncesinde seçimi kazanmaları halinde kurban kesip vatandaşlara ikramda bulunma sözü verdiğini ve bu sözü Ramazan ayında iftarda vatandaşlarımızla bir araya gelerek gerçekleştirdiklerini ve sözünde durduğunu söyledi.

Başkan Cellek, "Ramazan ayı paylaşmanın, sevgi ve hoşgörü duygularının yoğun olarak yaşandığı bir ay. Ramazan ayı toplumda birlik ve beraberliğin daha da artmasına vesile oluyor. Toplumun ayrı ayrı kesimlerinde bir araya gelen insanlar, birlik ruhunu oluşturuyor." dedi.

Bolluk ve bereket ayı olan Ramazanın ihtiyaç sahibi olan vatandaşların da yüzünü güldürdüğünü kaydeden Başkan Cellek, Şirvan'da ramazan ayının kendine has güzelliklerinin olduğunu ve bu güzellikleri de vatandaşlara yaşatmaya çalıştıklarını söyledi. Son olarak Belediyenin imkânları ölçüsünde ihtiyaç sahibi vatandaşların yanlarında olmaya gayret gösterdiklerini belirten Cellek, Belediyenin bütün imkânlarının Şirvan halkının hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşadığını kaydetti

Cellek, “Şirvan’a hizmetkar olmaya geldiğini ve daha önce yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı olduğunu, yapacağımız yeni projelerimizle Allah’ın izniyle Şirvanlı vatandaşlarımızı memnun edeceğiz. Bugün buraya gelip bizi yalnız bırakmayan başta kaymakamımız Memiş İnan olmak üzere tüm Şirvan halkına herkese teşekkür ederim.” Program, yapılan duanın ardından sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.