Köse, Hak-İş İl Başkanı oldu

Gümüşhane Belediyesi çalışanlarından Yaşar Köse, Hak-İş Gümüşhane İl Başkanı olarak görevlendirildi.

Köse, Hak-İş İl Başkanı oldu

Gümüşhane Belediyesi çalışanlarından Yaşar Köse, Hak-İş Gümüşhane İl Başkanı olarak görevlendirildi.

Türkiye'nin ikinci büyük işçi konfederasyonu olan Hak İşçi Sendikaları Konfederasyonu’na (Hak-İş) bağlı Hizmet-İş Sendikası üyesi olan Köse, Hak-İş İl Başkanı olarak görevlendirilmesinin ardından yaptığı açıklamada Gümüşhane’deki birlik ve beraberlik atmosferinin işçilerin sorunlarının giderilmesine de öncülük edeceğini söyledi.

Yasaların verdiği hakları, kurumlarla işçilerimiz arasında köprü görevi olarak kabul edip adalet, tarafsızlık, hukuk üstünlüğüne saygılı, sevgi ve hoşgörüye dayalı bir yönetim anlayışı ile tüm çalışan emekçilere ulaşarak bu görevi maksimum verimlilik ilkesi dahilinde yerine getirmeye çalışacaklarını kaydeden Köse, “Bu çalışmalarımızda ben değil biz mantığıyla hareket ederek işçilerimizin gür sesi olacağız” dedi.

Sorunları aşmanın temelinde güç birliği yapılaması gerekliliği üzerinde duran Köse, “Türkiye’nin en büyük işçi birlikteliği olan konfederasyonumuzun genel amaçları doğrultusunda üyelerimizin haklarını koruma, üyelerimize daha iyi çalışma ortam ve şartlarını sağlama konusu önceliklerimizden olacaktır. Ekonomik, sosyal ve kültürel açıdan gelişimin kaçınılmaz olduğu günümüz dünyasında bu gelişim ve değişimden işçi kardeşlerimizin gereken payı alması konusunda hep birlikte mücadele edeceğiz. Sesimizin gür olabilmesi için birlikte hareket etme, aynı çatı altında toplanarak toplu ses çıkarabilme çok önemlidir düşüncesindeyim. Bu sebeple tüm işçi kardeşlerimizi konfederasyonumuzun kollarında bulunan sendikalara üye olmaya davet ediyorum. Üye olsun olmasın tüm işçilerimizin hak alma mücadelesinde, özlük haklarında iyileştirmelerin yapılmasında genel merkezimizle birlikte hareket ederek sonuç almaya gayret edeceğiz. AR-GE çalışmaları ile ülkemizin daha ileri gidebilmesi için elimizden gelen tüm gücümüzle de çalışma düsturundan ayrılmayacağız. Memleket ve milletimiz için ilkeli, sorumlu bir yönetim anlayışı sergileyen konfederasyonumuzun çizmiş olduğu hedeflere ulaşma yolundan asla sapmayacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER