Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler havaların ısınmasıyla birlikte ilçe genelindeki çalışmalara tüm hızıyla devam ediyor. Sıra asfalt serim çalışmaları kapsamında Yeni Mahalle Mezarlık yolu asfalt çalışmalarının bir bölümünü tamamlandı.

Yaz aylarının gelişi ile birlikte hizmetlerini hızlandırdıklarını ifade eden Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu; “Karasulu vatandaşlarımızın arzu ettiği ve beğeneceği kalitede ki çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyor ve sürdürmeye devam edeceğiz. Şuanda ilçemizin farklı noktalarında yol açma, yama, sıra asfalt, yol genişletme, bordür ve kilitli parke taşı döşeme çalışmalarımıza program dâhilinde tüm hızıyla devam ediyoruz” dedi.

Çalışmaların tamamlandığında, merkezi mahallelere ve bu mahallelere bağlanan ara yolların ulaşımında daha üst seviyelere gelineceğini ifade eden Başkan İspiroğlu; “Temel amacımız cennet ilçemiz Karasu’yu, herkes için yaşanabilir ve daha modern bir kent yapmak. Vatandaşlarımızdan aldığımız destek ile birlikte yürüttüğümüz bu çalışmalarımız bizler için daha çok anlam ifade ediyor” şeklinde açıklamalarda bulundular.