Sarıyer Belediye Meclisi’nin Kasım ayı son toplantısı, Başkan Yardımcısı ve Meclis Başkanvekili Hüseyin Coşkun’un başkanlığında yapıldı. Oturumda komisyonlardan gelen 4 madde oylanarak kabul edilirken, Atatürk’ün vefatının 81. yıldönümü de unutulmadı.

Oturumda Meclis üyeleri yer alırken, izleyici katılım sayısının geçmiş toplantılara oranla çok daha az ve kısa süreli olması dikkatlerden kaçmadı.

Meclisi takip eden vatandaşlar oturum sonrası, “Sarıyer’in bin bir türlü sorunu varken konuşulacak konu mu yok..” dediler.

ATATÜRK’Ü ANDILAR

Parti grupları adına toplantıda söz alan Meclis üyeleri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 81. yıldönümü dolayısıyla gündem dışı konuşma yaptılar. Türk Milleti ve ülke için yapılan fedakarlıklara değinen Meclis üyeleri, Atatürk’ü rahmet ve minnetle andılar.

KANDİLİ UNUTMADILAR

Sarıyer Belediye Başkanlığı, Mevlid Kandili dolayısıyla Meclis üyelerine ve katılımcılara kandil simidi dağıttı. Toplantının sonuna doğru ise Pazartesi yapılan toplantıda komisyonlara gönderilen maddeler oylandı ve kabul edildi.

Sarıyer Posta Gazetesi olarak İslam aleminin Mevlid Kandili'ni kutluyoruz.

SARIYER POSTA