Dolar 32,3848
Euro 35,0513
Altın 2.326,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

SİNOP SPOR ARTIK ONA EMANET

 Uzun yıllar yeşil sahalarda top koşturduktan sonra 2005 yılında antrenörlüğe başlayan Maradona lakaplı Ercan Kaya, Sinopspor Teknik direktörlüğü görevine getirildi.

SİNOP SPOR ARTIK ONA EMANET
Aslan Özdemir
15 Temmuz 2019 16:45

Uzun yıllar yeşil sahalarda top koşturduktan sonra 2005 yılında antrenörlüğe başlayan Maradona lakaplı Ercan Kaya, Sinopspor Teknik direktörlüğü görevine getirildi.

Hayrettin Kaya

Kaya, kulüp binasında Başkan Ayhan Özhan ve yönetim kurulu üyeleriyle yaptığı görüşmeler neticesinde kendisini mor-beyaz renklere bağlayan sözleşmeye imzayı attı. 1964 Sinop doğumlu olan Ercan Kaya, Sinopspor’da profesyonel 3.ncü lig, Kastamonu 3.lig ve köy hizmetleri spor, Sinop Telekomspor, Sinop Özel İdarespor’da uzun yıllar futbol oynadı. 2005 yılında 43 yaşında futbolu bırakan deneyimli topçu kariyerine antrenör olarak devam etti. Çalıştırdığı takımı 2005 – 2019 yılları arasında Sinop liginde üst üste 7 kez U-19 şampiyonluğu, 4 kez U-17 şampiyonluğu, 2 kez U-16 şampiyonluğu, 1 Türkiye şampiyonası grup şampiyonluğu ve 1 kez de grup finalisti oldu. Hedefinin Sinop gençleriyle Sinopspor’un geleceğini inşa etmek olduğunu belirten deneyimli antrenör Ercan Kaya, bunu başaracak potansiyelin olduğuna inandığını söyledi.

Kaya; “Sinop halkının yapmış olduğum üst üste başarılardan dolayı imparator ve Maradona benzetmelerine layık olmak için elimden gelen her şeyi gecemi gündüzüme katarak yapacağımdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bana bu görevi layık gören başta yönetim kurulu üyelerime ve tüm Sinop halkına teşekkür ediyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.  HEDEFİMİZ 3. LİG İmza töreni sonrasında bir açıklama yapan Sinopspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Gazeteci-Yazar Mete Çağdaş, Sinopspor olarak hedeflerinin önce BAL Ligi ardından da 3.lig olduğunu belirtti.

Çağdaş “ Hocamız Ercan Kaya ile başarıyı yakalayacağımıza inancımız sonsuz. Sinop’un gençlerinden oluşturulacak bir takım hedefledik. Özümüz ile taraftarlarımıza ve değerli Sinop halkına verdiğimiz sözü gerçekleştirecek ve Sinopspor’u hak ettiği yere taşıyacağız. Taraftarlarımızdan sabırla bizi izlemelerini rica ediyorum mutlu sona birlikte ulaşacağız ve Allah’ın izniyle 50.kuruluş yıldönümümüzde muhteşem bir etkinlikle Sinopspor’lu olmanın gururunu yaşayacağız” dedi.

SİNOP SPOR ARTIK ONA EMANETSİNOP SPOR ARTIK ONA EMANET

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.