Sinop Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Kültür ve Turizm Öğrenci Kulübü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü organizesinde düzenlenen “Ödüllü Slogan Yarışması” sonuçlandı.

Sinop Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Kültür ve Turizm Öğrenci Kulübü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü organizesinde, Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında, Sinop’un markalaşmasında öncü olacak ve tanıtımlarında kullanılacak sloganın seçileceği “Ödüllü Slogan Yarışması” sonuçlandı. 290 sloganın değerlendirmeye alındığı yarışma sonucunda Sinop’un markalaşmasında öncü olacak ve tanıtımlarında kullanılacak 3 slogan seçildi. 8 Nisan tarihinde son bulan başvurularda dereceye giren sloganlar arasında 1.liği “Yosun Kokulu, Tarih Dokulu Şehir...” solaganıyla Nurcan Karakaş alırken 2.liği “Sürgünün Umuda Dönüştüğü Şehir…” sloganıyla Uğur Konuk, 3.lüğü ise “Sırlarla Dolu, Surların Kenti…” sloganıyla Tuğba Şeker elde etti.

Yarışma düzenleme kurulu adına bir açıklama yapan Sinop Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu’nda görevli Yrd. Doç. Dr. Özlem Altunöz; “Yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçen tüm paydaşlarımıza, yarışmaya katılan tüm halkımıza ve öğrencilerimize ilgi ve değerli katkılarından dolayı teşekkür ederiz” dedi. Slogan yarışmasında dereceye girenler ödüllerini yarın, saat 10.30’da Sinop Valiliği, Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilecek olan törenle alacak

Editör: Vitrin Haber