Özsüt, geleneksel eşsiz lezzetlerini Sinop'a taşıdı. Özsüt'ün Sinop Şubesi düzenlenen görkemli bir törenle hizmete girdi. 

Aşıklar Caddesi Rıza Nur İl Halk Kütüphanesi karşısında hizmete giren Özsüt'ün açılışına Sinop Valisi Yavuz selim Köşger, Belediye Başkanı Baki Ergül, İl Emniyet Müdürü Şeref Aytekin, AK parti Sinop il Başkanı Cengiz Tokmak, CHP İl Bşkanı Mustafa Acun, MÜSİAD Sinop Şube Başkanı Ahmet Hilmi Gökmen, Sinop Esnaf Odaları Birliği Başkanı Mehmet Yüksek, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, kurum ve kuruluşların müdürleri, STK temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı. 

Valı Yavuz selim Köşger açılış kurdelesini protokolle birlikte kesti. Özsüt'ün Sinop'a hayırlı-uğurlu olmasını dileyen Köşger, Özsüt yetkililerine de bol kazançlar temennisinde bulundu. 

Yapılan açılış ardından davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Firma yetkilisi Adnan Yazıcı, protokol ve davetlilerle yakından ilgilenerek, firma ve ürünleri hakkında bilgi verdi. Adnan yazıcı, tüm Sinopluları Özsüt'e davet etti.   

Özsüt geleneksel eşsiz lezzetlerinin sırrını Osmanlı Sarayı'ndan alıyor.Sektöründe önemli bir isim ve marka olan Özsüt, günümüzde geleneksel Osmanlı tatlıcılığının sırlarını, Fransa'nın modern ve köklü pastacılık anlayışıyla bütünleştirmeyi başaran bir marka. Geniş ürün yelpazesine eklediği yemek, kahve, çikolata, dondurma, yoğurt ve makaronları ile Özsüt ülke genelinde büyük ilgi görüyor. 

Editör: Vitrin Haber