Dolar 32,3296
Euro 35,0275
Altın 2.282,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Sinop Doldu Taştı

Sinop’ta, Kurban Bayramı tatili dolayısıyla konaklama tesisleri doldu. Tarihi ve kültürel zenginliklerinin yanı sıra doğal güzellikleriyle dikkati çeken Sinop’ta bayram tatili yoğunluğu yaşanıyor.

Sinop Doldu Taştı
Aslan Özdemir
15 Ağustos 2019 09:01

Sinop’ta, Kurban Bayramı tatili dolayısıyla konaklama tesisleri doldu. Tarihi ve kültürel zenginliklerinin yanı sıra doğal güzellikleriyle dikkati çeken Sinop’ta bayram tatili yoğunluğu yaşanıyor.

Hayrettin Kaya

Bayram tatilini Sinop’ta geçirmek isteyenler, kent girişinde uzun araç kuyrukları oluşturdu. Trafik ve belediye ekipleri, yoğunluğu azaltmak amacıyla sık sık sürücüleri uyararak, kentin boş noktalarına yönlendirdi. Özellikle kent merkezinde kalabalık oluşturan tatilciler, sahilleri de doldurdu.

Sinop Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Ahmet Çobanoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu yaz döneminde konaklama tesislerinin ilk kez yüzde 100 doluluğa ulaştığını söyledi. Bayram tatiliyle kente yoğun ziyaretçi akışı olduğunu vurgulayan Çobanoğlu, “Sinop gerçek anlamda bayram etti.” dedi.

Kalabalığa rağmen trafik dışında herhangi olumsuzlukla karşılaşmadıklarını anlatan Çobanoğlu, şöyle konuştu: “Bu durum artık Sinop adına bir klasik haline dönüştü. Yine bir bayram tatilinde konaklama tesislerimiz tamamen doldu.

Uyarılarımızı dikkate almayarak rezervasyon yaptırmadan gelen çok sayıda kişi ise maalesef yer bulamadı. Sinop adına çok güzel bir bayram tatili geçiyor. Mutlu şehirde herkes şu an daha da mutlu. Turizmciler olarak bizler, esnafımız, gelen ziyaretçilerimiz, herkes mutlu.”

Çobanoğlu, kent merkezinin yanı sıra şehrin tabiat parklarında ziyaretçi yoğunluğu yaşandığını kaydetti.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.