Anasayfa Haber The Witcher 3: Wild Hunt Xbox Game Pass’ten Kaldırılıyor

The Witcher 3: Wild Hunt Xbox Game Pass’ten Kaldırılıyor

The Witcher 3 Xbox Game Pass'ten ayrılıyor

Microsoft, bu ay Xbox Game Pass kütüphanesinden ayrılacak olan oyunların listesini açıkladı.

Microsoft, her ay olduğu gibi bu ay da Game Pass’e eklenecek oyunları açıklamadan önce servisten ayrılacak olan yapımları açıkladı. Yapılan açıklamaya göre bu ay Bloodstained: Ritual of the Night ve The Witcher 3: Wild Hunt Xbox Game Pass servisinden kaldırılıyor.

CD Projekt RED’in sevilen oyunu bildiğiniz üzere 19 Aralık 2019 yılında Xbox Game Pass servisine eklenmişti. O günden bu yana Game Pass abonesi olan Xbox kullanıcıları tarafından en çok oynanan yapımlardan biri olan The Witcher 3’ün yaklaşık 2 yıl sonra servisten ayrılacağı duyuruldu. Bunun yanı sıra CD Projekt RED‘in popüler oyununun servisten ayrılacağını açıklayan Microsoft, ayrıca Bloodstained: Ritual of the Night, Kona, Alvastia Chronicles ve Astrologaster‘ın da sistemden kaldırılacağını belirtiyor.

Kaldırılan bu oyunların yanı sıra Microsoft bildiğiniz üzere geçtiğimiz hafta platforma Dirt 5‘i eklemişti. Bununla beraber 24 Şubat tarihinde Dirt 4′ü platformdan kaldıran firma, aynı zamanda Elite Dangerous ve Superhot: Mind Control Delete gibi yapımların da Game Pass’e eklendiğini açıklamıştı.

16 Mart tarihinde platformdan ayırılacak olan oyunlar şu şekilde sıralanıyor:

  • The Witcher 3: Wild Hunt
  • Bloodstained: Ritual of the Night
  • Kona
  • Alvastia Chronicles
  • Astrologaster