1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Şimdi sıra içerideki hainlerde
Şimdi sıra içerideki hainlerde

Şimdi sıra içerideki hainlerde

Gölbaşı Belediyesi 15 Temmuz gecesi makine parkurundaki tüm araçlarını ve iş makineleriyle darbe girişiminin önlenmesinde önemli rol oynadı.

A+A-

Gölbaşı Belediyesi 15 Temmuz gecesi makine parkurundaki tüm araçlarını ve iş makineleriyle darbe girişiminin önlenmesinde önemli rol oynadı. Darbe girişiminin püskürtülmesinin ardından Gölbaşı Belediyesi bünyesindeki FETÖ’cüleri temizlemeye yönelik çalışma başlattı.

Paralel Yapı mensubu askerlerin 15 Temmuz gecesi yaptığı darbe girişimine Gölbaşı Belediyesi çöp kamyonları, iş makineleri ve otobüslerle  müdahale etti. Adeta seferberlik ilan eden Gölbaşı Belediyesi kritik noktalara iş makineleri ve belediye ait kamyonlarla birlikte , "Demokrasi Barikatı" kurdu.

DİDİK DİDİK İNCELENİYOR
Darbeci girişimine karşı  cadde, sokaklar ve Konya Yolu'nda mücadelesi ile önemli bir direniş gösteren Gölbaşı Belediyesi şimdi ise içerideki Paralel Yapı mensubu çalışanlarını tasfiye için çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı Fatih Duruay'ın talimatı ile kurulan özel bir belediye içerisindeki çalışanların başta sosyal medya hesapları incelemeye alındı.

PARALEL KURUMLARA MÜHÜR
Bir yandan içerideki FETÖ'cü personellerle ilgili çalışma yürüten Gölbaşı Belediyesi  ilçe sınırlarındaki Paralel Yapı'ya yakın kurumları da mühürlemek için çalışma başlattı. Başkan Duruay, Gölbaşı'nda paralel yapıyla organik bağı bulunan kurumların tespiti yapıldıktan sonra bu kurumları mühürleyecek. 

 

Bu haber toplam 2328 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.