Silivrispor, Şile'yi elinden kaçırdı 0-0

Ligin ikinci yarısının ilk iç saha maçında evinde Şile Yıldız'ı konuk eden Silivrispor kazanabileceği ve baskılı oynadığı maçı beraberlikle tamamladı.

Silivrispor, Şile'yi elinden kaçırdı 0-0
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Stadında oynanan ve doksan dakikası oldukça keyifli geçen müsabakada gol sesi çıkmadı. Sertan Güriz’in öğrencileri uzun haftalardır iç saha hasretini ve taraftarlarıyla buluşmasında sahaya iyi bir oyun sahnelense de bir türlü galibiyet golü gelmedi. Maça her iki takımda kontrollü oyun anlayışı içinde başladı. Orta alanda oyunun hakimiyetini ele almak için verilen mücadele sonuca etki ekmedi. Her iki takımın da defansta hatasız oynaması oyun içinde yapılan baskıyı azalttı. Kontra ataklarla aranılan pozisyonlarda defanslara takıldı. İlk yarı -0-0 tamamlanırken ikinci yarıda yapılan değişikler de sonuca etki etmedi. Müsabaka başladığı gibi tamamlandı. İkinci yarının son bölümlerinde şile kale önünde yoğunlaşan Silivrispor yakaladığı az sayıda pozisyonu da cömertçe harcamış oldu.

Stat: Silivri

Hakemler: Ömer Kocabey, Sabri Öğe, Mustafa Kırbaş

Silivrispor: Burak 8, Evren 8, Oğuz 8, Mehmet 8, Bülent 8, Sinan 8 (75’ Deniz 8), Hakan 8 (63’ Barış 8), Sercan 8, Ali 8, Çağrı 8 (86’ Eren 8), Emrah 8

Şileyıldızspor: Alptekin 8, Aykut 8, Mürsel 8, Halil 8, Murat 8, Kerem 8, Şamil 8 (56’ Burak 8), Tahsin 8 (71’ Burak Göksel 8), Emin 8, Hüseyin 8, Semih 8 (89’ İskender 8)

Skor: 0-0