Silivrispor, Erzin'de hakem tarafından doğrandı 2-4

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Silivrispor, puan veya puanlar için gittiği Hatay deplasmanında ummadığı bir şekilde farklı yenilgi alarak evine boynu bükük döndü.

Silivrispor, Erzin'de hakem tarafından doğrandı 2-4
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hatay deplasmanında Erzinspor karşısında etkili oyun oynamasına rağmen hakem hatalarına boyun eğen Silivrispor, sahadan 4-2 yenik ayrılarak büyük bir yara almış oldu.

Müsabakanın 12. dakikasında Ali Sinan Gayla ile 1-0 öne geçen Erzinspor, 23. dakikada Silivrisporlu Mehmet Albayrak’ın kendi kalesine attığı golle farkı ikiye çıkardı 2-0. Ardı ardına kalelerinde gördükleri gollerle moral motivasyonlarını kaybeden Silivrispor, 39. dakikada Önder Selimoğlu’nun golü ile 3-0 geriye düşmenin şokunu yaşadı. İlk yarının bitimine saniyeler kala uzatma dakikalarının son bölümünde dakikalar 45+4’ü gösterirken Enver Yıldız, kornerden gelen hava topuna iyi yükselerek kafayla takımını umutlandıran golü Erzin filelerine bıraktı ve ilk yarı Erzinspor’un 3-1 üstünlüğü ile sona erdi.

kinci yarıya farkı bire indirmek için çıkan Silivrispor, yaptığı hatanın bedelini 47. dakikada Önder Selimoğlu’nun golü ile ödedi ve skor 4-1 oldu. Kalelerinde gördükleri dördüncü golün üzüntüsüne 71. dakikada Emin Altunay’ın kırmızı kart görmesi eklenince Silivrispor umutlarını tamamen yitirmiş göründü.  Silivrispor’un golcü ismi Emrah Bedir’in 73. dakikada attığı harika frikik golü kırmızı-mavililere ilaç olmadı ve müsabaka Erzinspor’un 4-2 üstünlüğü ile sona erdi. Sezonun İkinci devresine 4-2 yenik başlayan Silivrispor’da büyük bir üzüntü hakimdi.