Silifke Engelliler Derneği teşekkür ziyaretinde

Silifke Engelliler Derneği teşekkür ziyaretinde

Silifke Engelliler Derneği teşekkür ziyaretinde

Silifke Engelliler Derneği Başkanı Nurettin Ateş ve yönetim kurulu üyeleri, Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’u makamında ziyaret ederek, engellilere verdikleri destekler için teşekkür etti.

Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’u makamında ziyaret eden Engelliler Derneği Başkanı Nurettin Ateş ve yönetim kurulu üyeleri, engelli bireylerin yaşamlarını kolaylaştırıcı hizmetler vererek, onları sosyal ve kültürel projelerle destekleyen Başkanvekili Altunok’a teşekkür ettiler.

Kendisini ziyarete gelen Engelliler Derneği Başkanı Nurettin Ateş ve yönetim kurulu üyelerinin bu ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, belediye olarak engelli vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırıcı bir dizi çalışmalar ve projeler yürüttüklerini belirtti. Başkanvekili Altunok yaptığı konuşmada, “Belediye olarak engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırıcı çalışmalarımıza devam ediyoruz. Belediyemizin yürüttüğü çalışmalarda da engelli bireylerimizin de dahil olacağı stratejiler belirlemek büyük önem arz etmektedir. Bu noktadan hareket ederek, Silifke’mizi  engelsiz bir kent olma yolunda daha iyi bir noktaya taşımak için birçok proje üzerinde çalışmalarımız sürmektedir. Engelli kardeşlerimizi her daim hayatın içerisinde tutmaya gayret göstereceğiz” diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36