Silifke Belediyesi, Durakların Bakımını Yapacak

Silifke Belediyesi, Durakların Bakımını Yapacak

Silifke Belediyesi, Durakların Bakımını Yapacak

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, kent merkezinin yanı sıra kırsal bölgelerdeki mahallelerde bulunan dolmuş duraklarının, bakım çalışmalarının yapılacağını belirtti.

Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, yol, park, çevre düzenlemesi ve sosyal alan gibi hizmetlerin yanı sıra mahallelerde eksik olan dolmuş bekleme duraklarının da hızlı bir şekilde tamamlanacağını açıkladı.

Belediyenin kendi üretim atölyesinde yapılan durakları, ihtiyaç duyulan mahallelere yerleştirdiklerini belirten Başkanvekili Altunok, “Şehir merkezimize yakın olan mahalleler ile kırsal mahallelerimizin birçoğunda vatandaşlarımızın otobüs veya dolmuş bekleyecekleri bir durak bile yok. Bugüne kadar hiç yapılmamış. Yapılanların birçoğu da bakımsız ve kötü bir görüntüye sahipti. Vatandaşlarımızın özellikle öğrenciler için talepte bulunduğu bu durakları hızlı bir şekilde mahallelerimize kazandırmaya ve bu eksikliği gidermeye devam ediyoruz. Bu talepler doğrultusunda belediyemiz atölyelerinde üretilen duraklar ihtiyaç duyulan mahallelerdeki noktalara yerleştiriliyor. İmkânlarımız dâhilinde bu eksiklikleri tamamlamaya devam ederken, mevcut duraklarımızın boya, tamir, çevre düzenlemesi gibi bakım işlerini de hızlı bir şekilde gerçekleştiriyoruz” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36