Silifke Belediye Spor, zirveyi sevdi

Silifke Belediye Spor, zirveyi sevdi

Silifke Belediye Spor, zirveyi sevdi


Mersin Süper Amatör Küme'de şampiyonluk hedefleyen Silifke Belediyespor,  Silifke Şehir Stadının zeminin bakım çalışmasından dolayı Silifke Belediyesi Ünal Ünüvar Tesislerde karşılaştığı Akdeniz Belediyespor’u 1-0 yenerken, 22 puanla liderliğini sürdürdü. Silifke Belediyespor, Kaptan Tufan Esin’in kırmızı kart görmesiyle 2.yarının son 30 dakikasını 10 kişi tamamladı. Karşılaşma bitimine yakın sahada Akdeniz Belediyespor'lu oyuncularla istenmeyen olaylar yaşansa da güvenlik güçleri araya girdi. Karşılaşma sonunda Silifke Belediyespor'lu oyuncular galibiyet sevincini ve liderliği pekiştirmenin mutluluğunu taraftarlarıyla doyasıya yaşadı.

Rakiplerinin puan kaybetmesiyle zirvede puan farkını açan Silifke Belediyespor sahaya; Mustafa Açar, Suat Beliktaş, Tugay Şahin, Ahmet Bağış, Tufan Esin(K), Mehmet Ünal, Arda Kılıç, Mustafa Köseoğlu, Ramazan Zengin, Özcan Özdemir, İbrahim Gök on biri ile çıktı. Silifke Belediyespor'un golünü  90. dakika da Mehmet Şıralı'nın ceza sahası içerisinde düşürülmesiyle kazanılan penaltıdan Özcan Özdemir attı.

Zirve yarışında rakiplerinden olan Akdeniz Belediyespor'u yendikleri için mutlu olduğunu belirten belirten Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, "Kendi saha ve seyircimiz önünde Akdeniz Belediyespor karşısında son 30 dakika 10 kişi olmamıza rağmen 1-0 kazandık. Teknik heyetimizi ve futbolcularımızı kazanma azimlerinden ve mücadelelerinde dolayı kutluyorum. Liderliğimiz sürüyor. Maç içinde ve maç sonunda  Teknik heyet, futbolcularımız  ve taraftarlarımız biraz daha sakin kalmalı ve sadece takımımızı düşünmeli önümüzde daha çok maçlar var. Bizleri destekleyen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz."dedi.

10 kişi kalmalarına rağmen mücadeleyi bırakmadıklarını belirten Silifke Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Alp Kadıoğlu,"Takımımız, 2. yarıda Kaptanımız Tufan Esin'in kırmızı kart görmesi ile 10 kişi kalmasına rağmen sahada ki futbolcularımız iyi mücadele etti. Karşılaşmayı kazandığımız için sevinçliyiz. İnşallah Silifke Belediyespor daha iyi yerler de olacak. 90 dakika boyunca takımımızı destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum."dedi.

Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu ise,"Rakibimiz Akdeniz Belediyespor'u yendiğimiz için mutluyuz. 2. yarıda 10 kişi kalmamıza rağmen futbolcularımız elinden gelen mücadeleyi gösterdi. Futbolcularımı tebrik ediyorum. Önümüzde Mersin deplasmanın da Toroslar Belediyespor maçı var bu maça da iyi bir şekilde hazırlanıp kazanmak istiyoruz. Taraftarlarımıza da destekleri için teşekkür ediyorum."dedi.

Karşılaşmayı Silifke Belediye Başkan Vekili Sadık Altunok, MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay, Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, Silifke Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Alp Kadıoğlu, Silifke Belediyesporlu yöneticiler ve taraftarlar izledi.

SİLİFKE BELEDİYESPOR, MERSİN DEPLASMANINA GİDİYOR

Silifke Belediyespor, ligin 9. maçında Pazar günü saat 14:00'da Mersin deplasmanında Koray Aydın Stadında Toroslar Belediyespor ile oynayacak.









Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36