banner249

Silahlı soygun anı kameralara böyle yansıdı!

 İzmir’in Çiğli ilçesinde geçtiğimiz günlerde meydana gelen silahlı soygunun güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıktı. Olayla ilgili gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı.

banner240

Geçtiğimiz günlerde Çiğli ilçesinde güpe gündüz pompalı tüfeklerle yaşanan kuyumcu soygununun güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde yüzleri maskeli iki kişinin kuyumcuya girdiği ve birinin elinde pompalı tüfek olduğu anlaşılırken bu iki şahsın pompalı tüfekle iş yerinde çalışanları etkisiz hale getirip vitrindeki altınları poşete koyarak iş yerinden kaçmaları yer alıyor.

Polis ekipleri tarafından inceleme altına alınan görüntülerde, soygun sırasında Cihan K.'nin elinde pompalı tüfekle Serkan A. ile kuyumcu dükkanına girdiği ve Güney M.'nin ayakları kırık olduğu için alçılı bir şekilde kiraladıkları plakasız otomobilde beklediğini tespit edildi.

Bunun üzerine harekete geçen polis ekipleri yapılan eş zamanlı operasyon neticesinde Cihan K. (28), Güney M. (34) ve Serkan A. (28) ile taksici Ali E. A.2yı (30) yakaladı. Gözaltına alınan Cihan K., Güney M. ve Serkan A. ile taksici Ali E. A.'nın emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. 

Altınları ormanlık alana gömmüşler
Kuyumcu soygunun ardından kiraladıkları plakasız araçla kaçan zanlılar çaldıkları yaklaşık 60 bin TL değerindeki altınları önce Güney M'nin evinde sakladıkları, daha sonra Çiğli’de bulunan bir ormanlık alana sakladıkları öğrenildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER