çetin ticaret

Başkan Gökhan, Muhtarlar ile Bir Araya Geldi

Çanakkale Belediye Başkanı CHP'li Ülgür Gökhan, bir araya geldiği merkez köy ve mahalle muhtarlarına yeni dönem projeleri arasında yer alan kooperatifçilik çalışmalarına ilişkin bilgiler verdi.

20115
Başkan Gökhan, Muhtarlar ile Bir Araya Geldi

Çanakkale Belediye Başkanı CHP'li Ülgür Gökhan, bir araya geldiği merkez köy ve mahalle muhtarlarına yeni dönem projeleri arasında yer alan kooperatifçilik çalışmalarına ilişkin bilgiler verdi.

Toplantıda Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Kepez Belediye Başkanı CHP'li Birol Arslan, CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan, CHP İlçe Başkanı Ali Uyanık, Belediye Başkan Yardımcıları Rebiye Ünüvar ve İrfan Mutluay, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Birim Müdürleri, merkez köy ve mahalle muhtarları katıldı. 

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri ardından yeni seçilen ve yola devam eden muhtarların bulunduğu etkinlikte ilk olarak muhtarlar kendilerini tanıttı. Başkan Gökhan, tüm muhtarlara görevlerinde başarılar diledi. Gökhan, kırsal ve yerel kalkınmaya büyük önem verdiklerinin altını çizerek, bu anlamda yeni dönemde özellikle kooperatifçilik çalışmalarına ağırlık verileceğini belirtti. Bu kapsamda ilk olarak başarılı örneklerin bulunduğu İzmir’de çeşitli kooperatifleri inceleyerek, bilgiler aldıklarını kaydeden Başkan Gökhan, bu önemli örnekleri muhtarların da görmesi gerektiğini belirterek, ilerleyen süreçte muhtarlar için de İzmir’deki kooperatiflere yönelik inceleme gezisi organize edilebileceğini söyledi.

Toplantı, soru ve cevap bölümü ve karşılıklı sohbet ile son buldu.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.