Haberler

Ahmet Kural Ayrılığıyla İlgili Sıla Cephesinden İlk Açıklama Geldi

Güncelleme:

Ahmet Kural-Sıla ayrılığına ünlü şarkıcının iş adamı Okan Can Yantır'la yemek yemesi gerekçe gösterilmişti. Konuyla ilgili açıklama yapan Sıla'nın menajeri "Öyle bir şey yok" diyerek iddiaları yalanladı.

Şarkıcı Sıla bir süredir beraber olduğu oyuncu Ahmet Kural ile yolarını ayırdı.

FOTOĞRAFLARI SİLİP TAKİBİ BIRAKTI

Sıla'nın Ahmet Kural'ı sosyal medyadan takip etmeyi bırakması ve beraber oldukları fotoğrafları da silmesi ayrılığı gün yüzüne çıkardı.

YAPTIĞI BEĞENİYLE GÖNDERMEDE BULUNDU

İkili konuyla ilgili açıklama yapmazken, ünlü şarkıcının sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir beğeni adeta eski sevgilisi Ahmet Kural'a bir gönderme yaptığı şeklinde yorumlandı. Sıla, dün yazar Charles Bukowski'nin; "Üzülme! Kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki" sözünü beğendi.


AYRILIK NEDENİ KISKANÇLIK MI?

Sıla'nın iş adamı Okan Can Yantır'la yemekte baş başa buluştuğu fotoğraf sosyal medyaya düştü. Ayrılığa, Kural'ın bu buluşmayı kıskanmasının neden olduğu ileri sürüldü.


BEKLENEN AÇIKLAMA GELDİ

Ünlü şarkıcının menajeri Serkan Güney şunları söyledi: "Öyle bir şey yok. Kendisi Sıla Hanım'ın arkadaşıdır. Aynı zamanda fikir alışverişinde bulunduğumuz değerli bir iş adamıdır."


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ahmet Kural Okan Can Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (13)

celalettin yamalısoy:

sıla sen büyüksün ve ahmet kuraldan kurtulmana sevindirdin, zaten yanına yakışmıyordu

1
18
yanıtYanıtla
BÜŞRA:

sıla bunu kendine yediremedi bence, bu nedir ergenler gibi sosyal medyadan laf sokmalar filan . .

6
2
yanıtYanıtla
EDA:

TAMAM ARTIK RAHAT UYUYABİLİRİM:)

4
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

kaç gündür bu haberin sonucu merak etmekten gözlerime uyku girmiyor evde huzur kalmadı işimizde gücümüzde çalışamaz olduk bunlar ayrıldımı barıştımı demekten kendimi alamadım. ateşle oynamasınlar. herkes alacağını almıştır zaten yelkenler foraaaa. . . .

5
1
yanıtYanıtla
armut:

ARKADAŞIYMIŞ NEDEN AHMETİN HABERİ YOK OZAMAN AHMET OKADAR SALAK DEĞİL SILADA TANIYOR OLMASI LAZIM NELERDEN HOŞLANIR NELERDEN HOŞLANMAZ DİYE ONA GÖRE ADIM ATMASI LAZIM DEMEKKİ SILA BUGÜNE KADAR BOŞUNA ÇIKMIŞ AHMETLE TANIYAMAMIŞ SONRA DA ARKADAŞIZ DİYE SIVAZLA DUR

4
1
yanıtYanıtla
sılagençoğlu:

nerden çıkarıyorsunuz şöyle haberleri yine efkarlandım gidip bi şarkı yazayım

4
1
yanıtYanıtla
ZALİM:

ne olacaktı ya başka takır takır vur bitsin gitsin değilmi güya siz millete örnek olacaksınız önce adam olun

5
0
yanıtYanıtla
ADIMI YAZIN:

cok önemli haber her gün biktik he

3
1
yanıtYanıtla
YOK ARTIK...:

Türkiye merakla bunu bekliyordu çok rahatladık artık eski hayatıma devam edebilirim ayrıca zaten yakışmıyorlardı komedyenlere bence böyle güzel kızlar yakışmıyor

1
3
yanıtYanıtla
çarşı:

bu kadın ahmete zaten yakışmıyor iyi olmuş aldatan kadınların hikayesi güneş gazetesi sayfa 15 :D:D

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title