Anlık Bildirim

Şık tasarıma sahip Vivo Z6'nın basın görselleri yayınlandı

Vivo yeni Z serisi akıllı telefonunu 29 Şubat tarihinde düzenleyeceği etkinlikte tanıtacak. Akıllı telefonun oldukça şık bir tasarıma sahip olduğunu gösteren basın görselleri yayınlandı.

Şık tasarıma sahip Vivo Z6'nın basın görselleri yayınlandı Tam Boyutta Gör

Çinli teknoloji devi Vivo, yeni akıllı telefonunu 29 Şubat tarihinde tanıtacak. Vivo Z6 olarak adlandırılan cihazın resmi basın görselleri yayınlandı.

Şık bir tasarıma sahip olduğu görülen akıllı telefon Açık Mavi, Siyah ve Mor dahil olmak üzere toplam 3 farklı renk seçeneğiyle satışa sunulacak.

Basın görselleri cihazın delikli ekranla geleceğini ve ince çerçeveleri sayesinde oldukça yüksek bir ekran-gövde oranı sunacağını gösteriyor.

Şık tasarıma sahip Vivo Z6'nın basın görselleri yayınlandı Tam Boyutta Gör

Sıvı soğutma sistemiyle gelecek

Arka panelinde dört sensör ve LED flaşa ev sahipliği yapan dikdörtgen kamera modülü var. Aynı şekilde parmak izi sensörü de arka tarafa yerleştirilmiş.

Çinli şirket Vivo Z6'nın çift modlu 5G desteğiyle geleceğini söylüyor. Yani bağımsız (SA) ve bağımsız olmayan (NSA) modlarını destekleyecek.

Snapdragon 765G yonga setinden güç alacak akıllı telefon 44W hızlı şarj özellikli 5.000 mAh batarya içerecek. Orta sınıf bir cihaz olmasına rağmen sıvı soğutma sistemi gibi bazı üst düzey özellikler de sunacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim