Yanal listeden sildi! 'Bu transferi istemiyorum'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, sportif direktör Comolli'yle yaptığı toplantıda sık sakatlık sorunu yaşayan Sırp oyuncunun transferini istemediğini bildirdi.

Yanal listeden sildi! 'Bu transferi istemiyorum'
Yanal listeden sildi! 'Bu transferi istemiyorum'
GİRİŞ 16.07.2019 11:53 GÜNCELLEME 16.07.2019 13:19
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ersun Yanal, Topuk Yaylası kampı sonrası Damien Comolli'yle transfer zirvesi gerçekleştirdi.

 

 

Sözcü Gazetesi'nden Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre Ersun Yanal, orta sahaya acil bir takviye istedi.

Fejsa'yla ilgili Comolli'nin Yanal'a "Hocam sık sakatlık geçiren bir isim. Evet listemizdeydi ve karşılıklı bu oyuncu için bir fikir birliğimiz olmuştu. Kafamızda soru işareti kalmasın diyorsan listemizden çıkartırız. Yine de istiyorsan hemen gidip imza attırabiliriz." dedi.

 

 

BU TRANSFERİ İSTEMİYORUM

Yanal da Comolli'ye "Fejsa çok kaliteli bir isim. Ama son yıllarda çok sıkıntı yaşadı. Bizim böyle bir risk alma lüksümüz yok. Bu transferi istemiyorum." diyerek Sırp oyuncudan vazgeçtiğini iletti.

YORUMLAR 1
  • abdülcebrail 4 yıl önce Şikayet Et
    fejza gereksiz. fenerbahçede o mevkide oynayan fejsa gibi 5 tane oyuncu var.transfer olsun diye boş ve sakat transfere gerek yok. transfere gerek yok. aldıkları süper oyuncular.kadro çok şişti. ileride iyi bir fırsat doğar bu sefer onu olamaz.çünkü kontenjan dolmamalı. bedelsiz ve süper genç yetenekler denkgelir o zaman alınır. şimdilik gerek yok. boş transfer olur.
    Cevapla