Bu haber kez okundu.

Siirt'li Öğrencilerden Mehmetçiğe Işıklı Destek
banner229

Siirt'te Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumuna (KYK) bağlı yurtlarda kalan öğrenciler, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na destek verdi.

Siirt Üniversitesi yerleşkesinde yaklaşık 2 bin öğrencinin kaldığı KYK'ya ait Hassa Hatun Kız Öğrenci Yurdunda öğrenciler, odaların ışıklarıyla "Afrin" yazısı oluşturdu.

Öğrenciler, daha sonra güvenlik güçleri için dua etti.

KYK İl Müdürü Mehmet Enver Aytaç, Türkiye'nin mazlum ve mağdur halkların yanında olduğunu söyledi.

Ülke genelinde 81 İldeki Kredi Yurtlar Kurumunda (KYK) bu mesajın verildiğini belirten Siirt KYK İl Müdürü Enver Aytaç,   “ Afrin operasyonuna destek amaçlı, Siirt KYK olarak böyle bir şey düşündük. Bu destek görselliği 81 ilde KYK’da yapıldı. TSK’nın yapmış olduğu “Zeytin Dalı” harekatı barışın simgesidir.

Bizde bu bakımdan ordumuzu desteklemek istedik. Kahramanca mücadele eden asker ve güvenlik güçlerimiz sağ salim ailelerine ve yurtlarına dönmelerini temenni ediyoruz. Dualarımız onlarladır. “ dedi.

Öğrencilerden Nurcan Yücel, "Dualarımızla yaptığımız etkinliklerle Afrin'deki güvenlik güçlerimize destek oluyoruz. Allah onların yardımcısı olsun, yollarını açık etsin." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.