Bu haber kez okundu.

Siirt'te 5 Nisan Avukatlar Günü Kutlandı
banner229

Siirt Barosu’nca “5 Nisan Avukatlar Günü” dolayısıyla Adliye önünde resepsiyon düzenlendi.

Hukuk devletinin olmazsa olmazı, yargının temel taşı ve en büyük güvencelerinden olan savunma mesleğinin temsilcileri avukatların özel günlerini kutlayan Siirt Valisi Ali Fuat Atik, yargı mensuplarına başarı dileklerinde bulundu.

Baro Başkanı Nizam Dilek, gazetecilere yaptığı açıklamada, hukukçuların toplumda ilerlemelerin ve dönüşümlerin öncüsü olduğunu belirtti.

Avukatların, toplumun çağ atlamasını sağlayan öncü kişiler olduğunu belirten Dilek, şunları söyledi:“Baro olarak tarafsız ve uzlaşmacı bir yaklaşımı şiyar edinmiş bir cihetle hareket eden bizler, hukukun üstünlüğü için çalışmaya ve meslek onurunu yukarılara çekmeye devam edeceğiz. Bugün burada bizi yalnız birakmayan herkese teşekkür ederim.”

Siirt Adalet Sarayı bahçesinde düzenlenen resepsiyona, Siirt Valisi Ali Fuat Atik, Cumhuriyet Başsavcısı Yunus Fırat, Siirt Baro Başkanı Nizam Dilek, çok sayıda avukat ve yargı mensubu katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.