Bu haber kez okundu.

Siirt UltrAslan Taraftar Gurubundan Engelli Gence Tekerlekli Sandalye
banner229

Siirt UltrAslan taraftar gurubu, İstanbul’da geçirdiği trafik kazası sonucu sakat kalan 24 yaşındaki Hayri Karabulut ve ailesini ziyaret etti.

24 yaşındakiHayri Karabulut 2 yıl önce İstanbul’da inşaatta çalışırken karşıdan karşıya geçmeye çalışırken araba çarpması sonucunda ağır yaralanarak sakat kalmıştı.

Siirt UltrAslan taraftar gurubu 24 yaşındaki Hayri Karabulut ve ailesini Veysel Karani beldesinde ziyaret ederek, Hayri Karabulut’a tekerlekli sandalye hediye ettiler.

Siirt UltrAslan taraftar grubu Başkanı Mesut Karanfil, 2 yıl önce İstanbul’da inşaatta çalışan Galatasaray taraftarımız olan Hayri Karabulut kardeşimiz karşıdan karşıya geçerken bir araç çarpmış ve taraftarımız ağır yaralanmıştı. Ameliyat edilen daha sonra sakat kalan Hayri kardeşimizin, çevresinde Galatasaray sevdalısı olarak bilindiğini söyledi.

Siirt UltrAslan taraftar grubu olarak, Hayri Karabulut’a tekerlekli sandalye hediye ettiklerini tekrardan geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, yeniden ziyaret edeceklerini söyledi.

Hayri Karabulut’un Babası Veysel Karani türbesi önünde dini kitaplar satarak ailenin geçimini sağladığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.