Bu haber kez okundu.

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu’dan Artı 2  İstihdam Seferberliğine Tam Destek
banner229

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri istihdam seferberliği ödül töreni için TOBB davetlisi olarak Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gitti.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, STSO Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu, Genel Sekreter Derya Çengel Arpacı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri TOBB davetlisi olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımları ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen istihdam Şurası Milli istihdam seferberliği Ödül törenine katıldılar.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen İstihdam Şurası'nda yaptığı konuşmada şubat ayında başlattıkları istihdam seferberliğine katılan iş dünyasına şükranlarını sundu.

Erdoğan, seferberlik kapsamında 2017 yılından şu ana kadar 1,5 milyon kişiye ilave istihdam sağlanmasının Türkiye için bir rekor olduğuna işaret ederek, "Türkiye'nin geleceği ile ilgili kriz tellallığı yapanlara vereceğimiz en güzel cevap işte bu tür gelişmelerdir. Ülkemizin üçüncü çeyrekte yüzde 11,1 oranında büyümesine dudak bükenlerin elde ettiğimiz 1,5 milyon kişilik ilave istihdamı takdir etmelerini elbette beklemiyoruz. Sadece gölge etmesinler, ayağımıza bağ olmasınlar, vaktimizi boşa harcamasınlar yeter, başka ihsan istemeyiz. Biz milletimizle, iş dünyamızla, esnafımızla, sanatkarımızla, çalışanlarımızla el ele verir Allah'ın izniyle önümüzdeki tüm engelleri aşarak hedeflerimize ulaşırız." diye konuştu.

Beştepe’de düzenlenen İstihdam Şurası’na da katılan Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tarihi çağrısına gönülden destek verdiklerini söyledi.

Türkiye’nin 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerlediğinin altını çizen Başkan Kuzu, ‘’Güçlü bir Türkiye için ekonomimizin temelleri sağlam olmalı. 2017 yılının üçüncü çeyreğini rekor bir büyümeyle sonuçlandığını, Bu büyüme istihdam ile desteklenirse Türkiye’nin yolu daha da açılacaktır’’ dedi.

Başkan Kuzu sözlerini şöyle sürdürdü: ‘’Cumhurbaşkanımızın başlattığı İstihdam Seferberliği’ne Siirt TSO olarak daha önce de büyük destek verdik. Şimdi hedef artı 2 istihdam. Artı 2 istihdam demek, iki ailenin daha evinde ocağın tütmesi demek. Bunu binlerle çarptığımızda ortaya çıkacak tablo herkesin yüzünü güldürecektir.

Bu yüzden Siirt Ticaret ve Sanayi Odası bütün gücüyle ‘Artı 2 istihdam’ seferberliğine can-ı gönülden destek vereceğini söyledi”.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.