Bu haber kez okundu.

Siirt Kızılay Engellilerin  Yüzlerini Güldürdü
banner229

3 Aralık Dünya Engelliler Gününde Siirt Kızılay Şubesi ve SİÜ Kızılay Topluluğu tarafından organize edilen programda engellilerin yüzleri güldü.

3 Aralık Dünya Engelliler Gününde Siirt Kızılay Şubesi ve SİÜ Kızılay Topluluğu tarafından organize edilen Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda engelli kardeşlerimize yönelik tiyatro,müzik,sihirbazlık gösterisi,palyaço ,engelli kardeşimizden şiir dinletisinden oluşan eğlenceli bir program hazırlanarak engellilere hoş saatler geçirdi.

SİÜ Kızılay topluluk öğrencilerinden oluşan grup kendilerinin hazırladığı engellilerin sorunlara yönelik tiyatro gösterisi ve görme engelli bir kıztarafından  şiir dinletisi  ve müzik  gösterileriyle eğlenceli saatler yaşatarak bu anlamlı günde  engellilerimize harika bir gün yaşattılar.

Etkinliğe Vali Yardımcısı Selim Erkovan ,Milli Eğitim Müdür Yardımcıları İrfan Sağlam,İsa Güneş,şube müdürleri,Siirt Kızılay Şube Başkanı Nihat Altunç ve Şube Yönetim Kurulu Üyeleri,Onursal Kızılay Başkanı Yener Tanık,kurum müdürleri,stk başkanları ile Rehabilitasyon merkezleri öğrencileri ve aileleri,engelli derece yapmış sporcular,şube personeli ,Siü kızılay topluluk öğrencileri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen etkinliğe katılım sağlayanlara Siirt Kızılay şubesi tarafından program sonunda ikram dağıtımı gerçekleştirilip,fotoğraf köşesinde günün anısına fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.