Bu haber kez okundu.

Siirt Cihannüma Temsilciliğinden “Sahur Meclisi” Buluşması
banner229

Siirt Cihannüma temsilciliği tarafından Teravih namazı sonrası “Sahur Meclisi” buluşması düzenlendi.

Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Platformu Derneği Siirt il temsilciliği tarafından düzenlenen “Sahur Meclisi” programı AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu’nun katılımıyla gerçekleşti.

Cihannüma Siirt İl Temsilcisi Mübarek Ertaş’ın ev sahipliğini yaptığı program, İlim Yayma Cemiyetinin Tebessüm Kitap Kafe mekanında, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Cihannüma Siirt temsilcisi Mübarek Ertaş selamlama konuşmasında, Cihannüma’nın kuruluş gayesi ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Bölgesel güncel konuların değerlendirildiği program sahur ikramı ve sonrasında dualarla sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gariban Siirtli 5 yıl önce

Bu sahurda hiç bir fakir fukara garip vatandaş varmı YOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK bunların hepsi gösteriş gündemde kalma çabası değilse fakirlerde olmalıydı Allah bilendir görendir

Avatar
Kerem 5 yıl önce

Arkadaşlar Ramazan ayında bir çok vakıf dernek kurum ve kuruluş tarafından özellikle i,ftar düzenlendi Allah aşkına bakın fakir fukara nerede zengin ürokrat ve siyasiler nerede yer alıyor çoğunluk zenginmi fakirmi şöyle paylaşılan resimlere bakında karar verin