Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesi, VakıfBank İle Protokol İmzaladı
banner229

Siirt Belediyesi bünyesinde kadroya geçen 507 personelin maaş ödemelerine ilişkin VakıfBank Siirt Şubesi ile "Banka Maaş Promosyon"u protokolü yapıldı.

Siirt Belediyesi toplantı salonunda düzenlenen törene, Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Başkan Yardımcısı Dr. Ali Aytek, Siirt VakıfBank Şube Müdürü Adnan Vural, belediye birim amirleri ve belediye personeli katıldı.

Düzenlenen törende konuşan Başkan Taşkın, kadro süreci ile ilgili taşerona tanınan haklar ve çalışma düzeni ile ilgili belediye personelini bilgilendirdi. Taşkın, "Hükümetimizin çıkarmış olduğu yasa ile belediyenin kurmuş olduğu şirkete geçişiniz hayırlı olsun. Dileklerimizi toplu bir şekilde iletememiştim, bu vesileyle iletiyorum. Yeni sistem ile çalışma düzeninde bir değişiklik olmadı, Siirt Belediyesinin kendi şirketinin olması ve personelinin bundan sonra muhatabının Siirt Belediyesi olması ve keyfi işten çıkarmaların kalkması personeli ve yönetimi de rahatlatacak. Kadroya geçen tüm personeli ve bu protokolde emeği geçenleri kutluyorum" dedi.

Banka promosyonu hakkında bilgi veren VakıfBank Şube Müdürü Adnan Vural ise protokol ile tüm personelin maaşlarını VakıfBank şubesinden alacağını, aynı zamanda konut kredisi içinde her türlü kolaylığın sağlanacağı belirtildi. 3 yıllık protokol ile bir defaya mahsus kişi başına 537 TL promosyon verilecek.

Tören, Başkan Taşkın ve Vakıf Bank Şube Müdürü Varol arasında protokole imza atılmasıyla sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.