Başkan Emür, vatandaşı dinliyor

GÜNDEM 27.07.2017 - 14:20, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3190+ kez okundu.
 

Başkan Emür, vatandaşı dinliyor

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, her hafta rutin olarak esnaf ve halk ile bir araya geliyor.
Başkan Emür, ilgili şikayet ve istekleri dinleyerek, taleplerin yerine getirilmesi ve şikayetlerin çözümü noktasında gerekli çalışmaların yapılması hususunda talimat verdi. Vatandaşın memnuniyetinin kendileri için çok önemli olduğuna vurgu yapan Emür, her mahalleye eşit oranda hizmet sunmaya, ellerinden gelen destekleri sağlamaya çalıştıklarını söyledi. Ziyaret sonrası açıklama yapan Başkan Emür, 'Yeni haftaya esnaf ve hemşehrilerimizi ziyaret ederek talep ve şikayetlerini ziyaretimizle dinleyerek başladık. Huzurlu bereketli güzel bir gün olması temennilerimle. Allahın Rahmeti ve bereketi üzerinize olsun" dedi.
Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, her hafta rutin olarak esnaf ve halk ile bir araya geliyor.

Başkan Emür, ilgili şikayet ve istekleri dinleyerek, taleplerin yerine getirilmesi ve şikayetlerin çözümü noktasında gerekli çalışmaların yapılması hususunda talimat verdi.

Vatandaşın memnuniyetinin kendileri için çok önemli olduğuna vurgu yapan Emür, her mahalleye eşit oranda hizmet sunmaya, ellerinden gelen destekleri sağlamaya çalıştıklarını söyledi.
Ziyaret sonrası açıklama yapan Başkan Emür, 'Yeni haftaya esnaf ve hemşehrilerimizi ziyaret ederek talep ve şikayetlerini ziyaretimizle dinleyerek başladık. Huzurlu bereketli güzel bir gün olması temennilerimle. Allahın Rahmeti ve bereketi üzerinize olsun" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.