Siğilli Köyü İlkokulunun çevre duvarının yıkılması velileri tedirgin ederken, veliler gereken önemlerin alınmasını istedi.
Bir süre önce başlayan yeni eğitim öğretim yılında çocuklarını Siğilli Köyünde okula gönderen veliler, çevre duvarının şuan ki durumunda dolayı tedirgin vaziyette.
Duvarın belirli kısımları yıkılırken, kalan kısmın ise sağlam olmadığı görülüyor. Özellikle teneffüslerde çocukların duvar boyunda vakit geçirdiği düşünüldüğünde olası bir facia yaşanabileceğine dikkat çekildi.
2 YILDIR BU SORUNUN ÇÖZÜLMESİNİ BEKLİYORUZ
Konuyla ilgili olarak veliler, “Duvarlar çeşitli yerlerinden yıkıldı. Eğitim öğretim yılı başlamadan önce bir bakım yapılmadı. 2 yıldır bu sorunun çözülmesini bekliyoruz. Dönemin İlçe Milli Eğitim Müdürü İlker Erarslan’a da bilgi verdik. Ancak tayini çıktı. Henüz bir çalışma yapılmadı. Çocuklarımız eğitime başladı. Bu çevre duvarı onların üstüne yıkılırsa ne olur? Çocuklarımız duvarın hemen bitişiğinde bütün gün oyun oynuyor. Bunun sorumluluğunu kim üstlenir? Bu duvarın onarılmasını bekliyoruz. Konuyla ilgili olarak görüşmelerde bulunulduğunu biliyoruz. Bakım yapılacağı da söylenmiş ancak bir çalışma yok. Okul Müdürünün de konu hakkında ilgili birimlere bilgi verdiğini biliyoruz. Çevre duvarının bir an önce sağlıklı duruma getirilmesini bekliyoruz.” diye konuştu.