Haberler

Şiddetli yağış Rize'yi de vurdu! Ağaran Şelalesi böyle taştı

Güncelleme:

Doğu Karadeniz'i etkisi altına alan sağanak Artvin'in ardından Rize'deki yaşamı da olumsuz etkiledi. Bölgede oluşan selde birçok ev sulara teslim oldu. Öte yandan Çayeli'nde bulunan ve turistlerin uğrak yeri Ağaran Şelalesi, bölgede etkili olan şiddetli yağışın ardından taşarak yolu trafiğe kapattı. Taşma görüntüleri büyük panik yarattı.

Rize'de etkili olan aşırı yağış bölgede sele neden oldu. Bazı ev ve iş yerlerinin zemin ve bodrum katları ile araçları su bastı. Kentin Çayeli ilçesinde son yıllarda yerli ve yabancı turistlerin uğrak mekanı haline gelen ve şehir merkezine çok yakın olduğu için cazip bir turizm merkezi olan Ağaran Şelalesi, taşarak bölgeyi sular altında bıraktı. Turizm tesislerinin olduğu bölgede şelalenin debisinin artması ile yol ulaşıma kapandı.

İŞLETME SAHİBİNİN KORKUSU SÖZLERİNE YANSIDI

Alandaki işletmelerden birinin sahibi olan Metin Saklı, bu anları kaydederken, "Allah'ım bizi afetlerden koru. Çok zamandır şelale bu kadar taşmamıştı" dedi.

Şiddetli yağış Rize'yi de vurdu! Ağaran Şelalesi böyle taştı

Şiddetli yağış Rize'yi de vurdu! Ağaran Şelalesi böyle taştı

ŞAİRLER DERESİ DE TAŞTI

Öte yandan bölgedeki Şairler deresi de yağmurun etkisi ile dere yatağına sığmayarak taştı. İlçe merkezinde bulunan cadde ve sokaklarda da derenin taşmasıyla su baskını meydana geldi.

Şiddetli yağış Rize'yi de vurdu! Ağaran Şelalesi böyle taştı

Şiddetli yağış Rize'yi de vurdu! Ağaran Şelalesi böyle taştı

Şiddetli yağış Rize'yi de vurdu! Ağaran Şelalesi böyle taştı

Şiddetli yağış Rize'yi de vurdu! Ağaran Şelalesi böyle taştı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ağaran Şelalesi Çayeli Haberler

Bakmadan Geçme

Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 25 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500

Yorumlar (3)

KARADENİZ:

Karadeniz, e zaten tehlikeli ormanlık alanı var buralara yüzlerce hes yapılırsa sonuç budur işte. Çoğu hes firması inşaat zamanında çıkarmış olduğu harfiyatı inşaat yakınlarına döktü yüzbinlerce ton sonra felaket işte bu yağmurlar yeni başlamadı eskidende daha çok yağardı

2
0
yanıtYanıtla
HOPALI:

EY DSİ Arhavi gibi coğrafi yapısı son derece tehlikeli bölgeye 12 adet hes santrali izni verdin MNG firmasına 1 yıl önce sel olunca kapakçı uyuya kaldığı için suyu tahliye edemediler santral sular altında kaldı az kaldı köy haritadan silinecekti ama bu konuyu basına aksettirmediniz sizlerin aldığı maaş zehir zıkkım olsun çünkü tahliye kapaklarını 48 saat sonra ancak açabildiler

2
0
yanıtYanıtla
Aaa:

Düzce’de oturuyorum. Buranın da Rize gibi olması yakındır. Fındık ağaçları yok edilip apartman dikiliyor.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title