Haberler

Sibel Can'ın eski eşi Sulhi Aksüt esmer bir güzelle görüntülendi

Güncelleme:

Sibel Can'ın eski eşi Sulhi Aksüt, Cihangir'de esmer bir güzelle görüntülendi. Aksüt, görüntülendiğini anlayınca dışarıdan görünmeyen bir masaya geçti.

Türk müziğinin güçlü seslerinden olan Sibel Can'ın 2010 yılında boşandığı Sulhi Aksüt, uzun aradan sonra esmer bir güzelle ortaya çıktı. Sibel Can'dan boşandığından bu yana gözlerden uzak bir hayat yaşayan Aksüt, bu şekilde görüntülenmekten rahatsız oldu.

"RAHATSIZ ETMEYİN"

İş adamı Sulhi Aksüt, Cihangir'de bir mekanda esmer bir kadınla yemek yerken kameralara takıldı. İkili, fotoğraflarının çekildiğini fark edince dışarıdan görünmeyen bir masaya geçti. Mekan çalışanlarından biri de muhabirlerin yanına gelerek Aksüt'ün "Rahatsız etmeyin" mesajını iletti.

Sibel Can'ın eski eşi Sulhi Aksüt esmer bir güzelle görüntülendi

10 YIL EVLİ KALMIŞLARDI

11 yıllık eşi Hakan Ural'dan ihanet ettiği gerekçesiyle boşanan, Karahan Çantay'la sansasyonel ilişkisi biten Sibel Can, 1 yıl içinde Sulhi Aksüt'le 2000 yılında evlendi. 10 yıl evli kalan çiftin Emir adında bir çocukları oldu. 2010 yılında boşanan çiftin duruşması tam 6 celse sürdü. Sibel Can'ın bu boşanması da magazin dünyasını sarsmıştı. Boşanma sebebi olarak Miami'den erken dönen Sibel Can'ın evde Sulhi Aksüt'le ilgili istenmeyen bir olayla karşılaşması gösterilmişti.

Sibel Can'ın eski eşi Sulhi Aksüt esmer bir güzelle görüntülendi

Sibel Can'ın eski eşi Sulhi Aksüt esmer bir güzelle görüntülendi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sulhi Aksüt Sibel Can Cihangir Haberler

Bakmadan Geçme

Regl Döneminde Tampon Kullanmak Zararlı mıdır? Tampon kullanmanın riskleri var mı? Koç Metalurji halka arz hangi bankalarda var? KOÇ METALURJİ ne zaman halka arz nereden, hangi bankadan alınır? BAYHAN NEDEN HAPSE GİRDİ? Bayhan kimi öldürdü? KOTON halka arz sonuçları! Koton halka arz sonuçları açıklandı mı? Koton kağıt halka arz kaç lot verdi? Kalben kimdir? Şarkıcı Kalben kaç yaşında ve nereli? #127908 Kalben'in şarkıları! Memur ve emekli maaşı zammı ne kadar olacak? Temmuz ayında zam yapılacak mı? ALTINAY SAVUNMA TEKNOLOJİLERİ HALKA ARZ: ALTNY katılım endeksine uygun mu? ALTNY halka arz helal mi, caiz mi? Kemal Doğulu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Kemal Doğulu kaç yaşında, nereli? Kemal Doğulu biyografisi! EMEKLİLERE YÜZDE KAÇ ZAM YAPILACAK? Temmuz ayında emeklilere yüzde kaç zam var, masadaki rakam ne? Anneler günü ilk ne zaman kutlandı? Anneler günü ne zaman ve nerede ortaya çıktı? İşte anneler gününün tarihçesi! Sinan Ateş kimdir? Sinan Ateş kaç yaşında öldürüldü? Sinan Ateş ne zaman ve neden öldürüldü? Suat Özçağdaş kimdir? Halk Tv konuğu Suat Özçağdaş kaç yaşında, nereli? Suat Özçağdaş biyografisi! SURVİVOR İLK DÜELLODA KİM ELENDİ? Survivor'da kim elendi? Yunus Emre mi, Furkan Kızılay mı? Bahadır Erdem kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Bahadır Erdem kaç yaşında, nereli? Bahadır Erdem biyografisi! 10 Mayıs okullar açık mı, kapalı mı? Yarın okul var mı? Cuma günü okullar tatil mi?
500

Yorumlar (9)

MSDS:

Bunun pili bitmiş alkolun zehiri, simasını pert etmiş . .

16
1
yanıtYanıtla
ESKİŞEHİRLİ:

KIZIN ANNESİ BABASI GURUR DUYSUN KIZLAR REKLAM OLMUŞŞ PARA GÖZZ

12
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Kızı yerinde tuuuu

11
1
yanıtYanıtla
XXX:

para var kime neeeeeee

4
4
yanıtYanıtla
ÇILGIN BOY:

ADAMIN TİPE BAK ÇAY DEMLE PEHH

5
0
yanıtYanıtla
AÇIKÇASI:

PARAM OLAYDI BU YAŞLI AMCANIZA KİMLER BAKARDI LA. . ŞİMDİ TUVELETİN YOLUNU ZOR BULUYOM YALNUZUM LAA

4
0
yanıtYanıtla
Serap:

Bize ne ????? Haber değeri yok bu insanların lütfen artık onun karısı bunun kocası haberlerini bırakın. . Bu habercilik de değil

1
0
yanıtYanıtla
Harvelli:

Karahan çantay

1
0
yanıtYanıtla
coni:

dede torun gibi utanmaz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title