Anitta Otel’de dün başlayan eğitim 31 Mart 2017 Cuma gününe kadar devam edecek.

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı’nın 2017 Yılı Hizmet İçi Eğitim Planı kapsamında düzenlenen eğitime değişik illerden gelen yaklaşık 300 kişi katılıyor.

Programın açılış töreninde konuşan Çorum Sosyal Güvenlik İl Müdürü Duran Cesur, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı’ndan gelen eğitim yetkilileri ve kursiyerleri Çorum’da misafir etmekten memnun olduğunu dile getirdi.

Ardından Sigorta Primleri Daire Başkanlığı Şube Müdürü Zeyyat Şahin yaptığı konuşmada işveren, işveren vekili, alt işveren tanımı, tescil işlemleri, idari para cezaları uygulamaları gibi işveren uygulamalarının anlatılacağı eğitimin faydalı olacağı temennisinde bulunarak, katılımcılara başarılar diledi.

Öte yandan eğitimle ilgili bir açıklama yapan Anitta Otel Genele Müdürü Hasan Özer Gökmen, kamu kurumlarının eğitim faaliyetlerinin Çorum’da yapılması için büyük çaba sarf ettiklerini belirterek, “Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından düzenlen bu etkinliğin ilimizde yapılmasından son derece memnunuz. Bundan sonraki etkinliklerin de ilimizde yapılması için görüşmelere devam edeceğiz” dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim