Skip Navigation Links

Sezona Soydan Soydaş’la Merhaba Dediler

Sezona Soydan Soydaş’la Merhaba Dediler

Sezona Soydan Soydaş’la Merhaba DedilerWeb
TV

Arsuz   A+a-

 Yaz sezonu açılışıyla bayram tatilinin aynı döneme denk gelmesi turizm işletmecilerinin yüzünü güldürdü.
Hatay’ın Arsuz ilçesinde eğlence mekanlarından Mira Kafe Bar’da canlı müziğin keyfini Soydan Soydaş’la çıkaran tatilciler, muhteşem bir geceyle yaz sezonuna merhaba dedi.
Uzun bayram tatilini fırsata çeviren vatandaşlar, Arsuz’da deniz, kum ve güneşin keyfini çıkarırken, aynı zamanda geceleri de eğlence mekanlarında canlı müzik dinleyerek yorgunluk atıyor.
Binlerce kişilik konserlerinde hayranlarıyla buluşan Soydan Soydaş, bayram tatilinde işletmeciliğini yaptığı Arsuz Mira Kafe Bar’da sahne almayı tercih etti.
Tatilcilerin doldurduğu Mira Kafe Bar’da yaz sezonuna muhteşem bir giriş yapan Soydan Soydaş, hayranlarıyla da hasret giderdi.
Bu yaz sezonunda onlarca konser organizasyonuyla yoğun bir program dönemi geçirecek olan Soydan Soydaş, ekibi A-Star Band’la birlikte milyonfest ve Arsuzfest’de söyleyeceği şarkıların hazırlıklarını yaparken, sürprizleri olduğunu da söylüyor.
Özgün duruşu ve sesiyle, şarkıları yorumlama kabiliyetiyle ünlenen Soydan Soydaş, hiçbir ünlü sanatçının ne sesini, ne yorumunu ve ne de sahne performansını taklit etmeden kariyer yapmakta kararlı görünüyor.
Başarılı sanatçı Soydan Soydaş’ın sahnesinden sonra DJ kabininde yerini alan Soykan, müziğiyle herkesi kendine hayran bırakıyor.
Yine abisi gibi başarılı bir müzik adamı olan DJ Soykan, henüz 19 yaşında olmasına rağmen müziği bir yaşam tarzı olarak benimsiyor ve kabinde yaptığı müzikle sıcak yaz gecelerini serinletiyor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sezona Soydan Soydaş’la Merhaba Dediler videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet