SEYMEN; DEVLETİN SICAK ELİ,  ELAZIĞ’A DOKUNMUŞ

Elazığ’ın Sivrice İlçesi merkezli meydana gelen deprem sonrasında, yaşanan büyük acıyı paylaşmak ve deprem afetini en acı şekilde yaşayan AK Parti Gölcük İlçe Çetin Seymen, deprem bölgesine gitti. Deprem bölgesinde gördüklerini ve yaşananları Gazetemize anlatan Ak Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen; Deprem bölgemizde, kurtarma çalışmaları tamamlandı. Enkaz kaldırma işlemleri ise devam ediyor.

DEVLETİN SICAK ELİ,  ELAZIĞ’A DOKUNMUŞ

“17 Ağustos Asrın felaketini yaşayan bir depremzede olarak Devletimizin  tüm kurumlarının varlıklarını orada gördük. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde iyi organize olmuş bir Devlet vardı. Gölcük ile karşılaştırılamaz. Gölcük’e, arama kurtarma ekipleri 72 saat sonra geldi.

Elazığ, Deprem bölgesinde kurtarma ekipleri çok organize şekilde çalışıyordu. Başta AFAD olmak üzere devletimizin tüm kurumları orada tek vücut olmuşlardı. Sizlerin de takip ettiği gibi depremden saatler sonra arama kurtarma ekipleri bölgedeydi.  Devletimizden ve vatandaşlarımızdan gelen yardımların, tüm vatandaşlarımıza eşit şekilde dağıtıldığını gördük. Çadırlar kuruldu, vatandaşlarımızın çok şükür, barınma ve ısınma ihtiyaçları karşılanmış durumda.

Bizde asrın felaketini yaşamış bir şehrin insanı olarak, deprem bölgesinde ki kardeşlerimizin acılarını, endişelerini, korkularını yüreğimizde hissettik. Çünkü bildiğimiz, maalesef ki yaşadığımız acıyı onlarla tekrar yaşadık.  Orada o kardeşlerimizi bırakırken, devletimize emanet ettik.

GÖLCÜK’ÜN, DUASINI VE SELAMINI İLLETTİK

Gölcük Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer’in, teknik açıdan çok bilgili olması, oradaki yetkililere aktarması bizlere memnuniyet verdi. En önemlisi Gölcüklü hemşerilerimizin duasını, selamlarını ilettik. Acılarını paylaştık. Allah zeval vermesin Türkiye Cumhuriyetine ve Türk Milletine! Ölenlere Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 1