Haberler

Şeyma Subaşı'dan Acun Ilıcalı'nın 30 yaş küçük sevgilisine ilk yorum: Çok küçük

Güncelleme:

Dünyaca ünlü bir markayla işbirliği yapan Şeyma Subaşı, tanıtım gecesinde muhabirlerle sohbet ederken eski eşi Acun Ilıcalı'nın şimdilerde aşk yaşadığı konuşulan Ayça Çağla Altunkaya için "Çok küçük ama" dedi.

Geçtiğimiz günlerde büyük heveslerle açtığı lüks kafesini kapatan Şeyma Subaşı, dünyaca ünlü bir marka ile işbirliği yaparak kendi ürünlerini çıkardı. Yeni işbirliğinin tanıtım gecesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Subaşı, Acun Ilıcalı ile aşk yaşadığı söylenen Ayça Çağla Altunkaya hakkında da konuştu.

ACUN'UN YANINDAN AYRILMIYOR

Şeyma Subaşı ile boşandıktan sonra adı birkaç kişiyle anılan Acun Ilıcalı, yaz ayından bu yana kendisinden 30 yaş küçük olan Ayça Çağla Altunkaya ile görüntüleniyor. Altunkaya son olarak Acun Ilıcalı'nın O Ses Türkiye için hazırlattığı yılbaşı özel gecesinde görüntülendi.

Şeyma Subaşı'dan Acun Ilıcalı'nın 30 yaş küçük sevgilisine ilk yorum: Çok küçük

"ÇOK KÜÇÜK AMA"

Eski eşinin yeni ilişkisi hakkında ilk kez konuşan Şeyma Subaşı ise ilginç bir çıkışta bulundu. Ilıcalı ile arasında 21 yaş fark olan Subaşı, Ayça Çağla Altunkaya hakkında soruları yanıtsız bırakmak istedi. Sonra konuşan Subaşı ise Altunkaya'nın Ilıcalı'dan 30 yaş küçük olmasına değinerek "O konu hakkında yorum yapmayayım. Çok küçük ama galiba" dedi. Subaşı, Altunkaya'nın kendisine benzetilmesi hakkında da "Bilmiyorum, görmedim benziyor mu?" şeklinde konuştu.

ACUN'LA 19 YAŞINDAYKEN TANIŞMIŞTI

Şeyma Subaşı, yıllar önce Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu yaptığı Var Mısın Yok Musun isimli yarışmaya katılmış ve ikilinin ilişkisini orada başlamıştı. Subaşı, Acun Ilıcalı ile tanıştığında ise henüz 19 yaşındaydı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı Subaşı Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (38)

Toni:

Rezilliğinizde boğulun

31
1
yanıtYanıtla
PAŞALI:

Şeyma ne konuşuyorsun sen ortalık malı oldun artık

22
3
yanıtYanıtla
canım ya:

kendisi acunla beraberken bayaaaaaaa büyüktü tabi kadın haklı dağılabiliriz.

21
1
yanıtYanıtla
bendesarıyapacam:

marifet 2 kutu sarı saç boyasında

17
2
yanıtYanıtla
KADIN:

BİRİDE ÇIKIP DEMİYOR YADA KONUŞULMUYOR KENDİNDEN 30 YAŞ KÜÇÜKLE NE İŞİN VAR ACUN DİYE ??? . . .

18
0
yanıtYanıtla
THE REALEST:

PARA BÜYÜK PARA . . .

12
1
yanıtYanıtla
KUZEYLİ:

ŞEYMA SEN Mİ SÖYLÜYORSUN

11
0
yanıtYanıtla
Hoca:

18 den büyük olduktan sonra ha 20 olmuş ha 30 yada 50 ne fark eder sonuçta ne oluyorsa 20 yaşına kadar oluyor ondan sonra bütün bayanlar aynı zaten ,birisinin yapabildiğini diğerinin yapma yada yapamama şansı yok.Paraya bakacaksın o yaşta okadar...

5
5
yanıtYanıtla
SÜMBÜLLÜ ALİ EFENDİ:

Ey insanlar! Sizin bir kısmınızı diğer bir kısmınıza imtihan (vesilesi) kıldık; (bakalım) sabredecek misiniz? Rabbin her şeyi hakkıyla görmektedir. (Furkan: 20). . . . Şeyma, Corona virüsü, İşte Benim Stilim''in Bahar Candan, Başörtülü bacımız Hanife, Esra Erol, Tuğba Ekinci, Demet Akalım falan hep bizim imtihanımız.

7
2
yanıtYanıtla
ANGARALI:

Reiste para var, yaşın ne önemi var :)

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title